Отточна тръба на шарнирна връзка карабинер клип на 360° въртящ се фабрика карабина Малък жично затвор карабина въртящи хамак окачен скоба, кука

Нов

5.46лв.

/ 7.79лв.

В наличност

Подкрепа за масово CSV Dropshipping

Жично затвор карабина и пръстен се свързват с метална ос, гладка и бесфрикционной; въртене на 306°, за да се предотврати усукване на въжета хамак.Построен министър на авиацията за надеждно обслужване, като стяга хамак, висящи пръстен на раницата и приложение бутилки спорт.

Характеристика:

Прекъснат мощност 880 паунда.

360° свободното въртене, за да се предотврати усукване на въжета хамак.

Превъзходната конструкция от авиационен алуминий.

Супер лек и малък размер за удобна работа.

Надежден, за да бъде клип на хамак, окачен пръстен на раница и спортна бутилка приложението.

Спецификация:

Материал: Алуминий 7075

Прекъснат мощност: 400 кг / 880 паунда

Отворена врата: 8 мм / 0,3 инча

Тегло: 15 g / 0,5 мл

Размер: 7,2 * 2,9 см / 2,8 * 1,1 инча

Тегло на опаковката: 17 g / 0,6 грама

Списък на пакетите:

1 * Завъртане-Карабинер

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили вашият товар е в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Време За Доставка:

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

Етикети: карабинер отточна тръба на шарнирна връзка от неръждаема стомана, Шепърд кука, катерене по въже кевларовой, сгъваем кука etsy, окачен хамак, заден панел с акваланга, кука люлка, ерп карабина червен, малка чанта карабинер, хамак на открито

Чупене На Способността На 400 кг / 880 паунда
Тип Карабинери И Оттяжки
Размер 7.2 * 2.9cm / 2.8 * 1.1in
Тегло 15g / 0.5oz
Произход CN(произход)
Отворената порта 8 мм / 0,3 инча
Материал Алуминий 7075

Напишете отзив

Отточна тръба на шарнирна връзка карабинер клип на 360° въртящ се фабрика карабина Малък жично затвор карабина въртящи хамак окачен скоба, кука

Отточна тръба на шарнирна връзка карабинер клип на 360° въртящ се фабрика карабина Малък жично затвор карабина въртящи хамак окачен скоба, кука

Подкрепа за масово CSV Dropshipping Жично затвор карабина и пръстен се свързват с метална ос, гладка и бесфрикционной; въртене на 306°, за да се предотврати усукване на въжета хамак.Построен министър на авиацията за надеждно обслужване, като

Свързани продукти