Galinstan metal (GaInSn Eutectic Alloy) 99,99%, 50 грама, по Changsha Rich Colourferrous Metals Co., Оод

Нов

110.10лв.

В наличност

Галинстан-това семейство эвтектических джанти галий, индий и калай, които са течни при стайна температура и обикновено се замразява при температура от -19 ° C.

Поради ниска токсичност и ниска реакционна способност на входящите в състава му метали тя намира приложение като заместител на много применениям, в които преди това са били използвани токсичните течна живак или от управителния съвет на националния координатор на помощта (натриево-калиевый сплав).Състав: 68,5% Ga, 21,5% In 10% Sn.

Името му-портманто от gal lium, in dium и stan бр

Той може да покрие предмети, за да ги направят проводник.Той може да покрие стъкло, за да огледала.Той може да създаде електрическа връзка с нисък коефициент на триене.

Технически Данни:

Температура на кипене: 1300 ° C

Температура на топене: -19 ° C

Налягане на парата: 10-8 Торр (при 500 ° C)

Плътност: 6,44 g/cm3 (при 20 ° C)[2]

Разтворимост: неразтворима във вода и органични разтворители.

Вискозитет: 0,0024 PA (при 20 ° С)

Топлопроводимост: 16,5 (W-m-1-към-1)

Електропроводимост: 3.46x106 с/м (при 20 ° С)

Повърхностно напрежение: s = 0,718 Н/m (при 20 ° С)

Обратна връзка и се свържете с нас ако имате някакви въпроси или изисквания (по цени, сервиз, доставка, информация за продукти), моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

След като сте получили стоката, моля, дайте ни обратна връзка.Международни купувачите - Моля, обърнете внимание: #1, Бразилия клиенти, ако сте избрали DHL/FEDEX, моля оставете съобщение за CPF No.или CNPJ No.. #2, вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. #3, моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. #4,За да се намали данък при внос за u, може би ще я обяви като проба с по-ниска стойност.Тя е по-ниска стойност не се отразява на общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и може да не се отнасят към държавите от различните тарифни правила.

Ние произвеждаме и продаваме следните продукти: Индий висмут берилий бор, литий и ванадий, кадмий и галлий Германий гафний благородни метали магнезий, манган ниобий рений редки земи продукти селен скандий телур Тантал цирконий

Етикети: течен метал галлий, галлий метален видео, галлий метален чист, Магнит неодимовый, funry smart switch, метален галлий, магнитна слуз, се разтапят метална арсенид, цена на метална арсенид, галлий метален 50

Номер На Модела эвтектический сплав
Основната Чистота 99,99% мин
Форма Течност
Стойност на основното съдържание 68.5%
Основното Съдържание
Точка На Топене -19 C
Част Гейнсн
Метална Форма Течност
Тип Метална Сплав
Приложение Промишлен Магнит
Плътност 6,44 g/cm3

Напишете отзив

Galinstan metal (GaInSn Eutectic Alloy) 99,99%, 50 грама, по Changsha Rich Colourferrous Metals Co., Оод

Galinstan metal (GaInSn Eutectic Alloy) 99,99%, 50 грама, по Changsha Rich Colourferrous Metals Co., Оод

Галинстан-това семейство эвтектических джанти галий, индий и калай, които са течни при стайна температура и обикновено се замразява при температура от -19 ° C. Поради ниска токсичност и ниска реакционна способност на входящите в състава

Свързани продукти