Тънки триъгълни плафониери лампи за дневна спалня lustres sala de home Dec LED полилей таванна

Нов

60.22лв.

/ 84.81лв.

В наличност

Детайли на продукта : 100% чисто нова.Основни материали:хардуер+акрил напрежение: 85-265 затъмнение:да (само яркостта на затъмняване) дистанционно управление:Да (само яркостта на затъмняване) Тип на източника на светлина: LED цвят : (като снимка) Покритие: боядисани източник на светлина е включен или не: да, вниманието на клиентите: 1.dimmable детайл не само яркостта на dimmable но също tempreture цвят регулируема!топло бяло(3000-3500K) природа бяла(4000-4500K) студено бяло(6000-6500K) (регулатор на 2.4 g RF) 2. за смисъла, ако трябва да сме написали висока/ниска стойност за митниците, моля, оставете ни съобщение за това, като напишете стойността. 3. Ако стока трябва да плащат данъци във вашата страна, ние няма да носи за това отговорност.Съжалявам за неудобството. 4.яркост Dimmable : не само включва 3 светли на цвят топло бяло и естествено бяло и студено бял , но също така може да обърквам яркост

Прочетете преди да купите

1. моля, уверете се, че вашият адрес и пълното Си име правилно, за да може да се получи стоката в срок.

2. всички детайли ще бъдат изпратени в рамките на 3 дни, след като сте готови плащане, по време на китайските празници ние задерживаем 2 дни, за да изпратите продукта.

3. онлайн-безплатна доставка Цената не включва никакви данъци или такси за митническо оформяне, които могат да се налагат в страната на клиента.

4. Ако имате някакви въпроси с нашите продукти или услуги, моля, изпратете ни съобщение или се свържете с мен на търговския мениджър или Whatsapp +86 13975573527 по всяко време.

Доставка

1. Ние главно предлагаме стълб въздушна поща на Китай за метода перевозкы на пратката и някакъв по-подходящ избор поща, ако имате нужда от бърз начин, тогава ще трябва да платите някаква пратка.

2. при нормални обстоятелства ние ще попълня много ниска цена (20-30 долара), за да се избегне прекомерното събиране на данъци.Моля, дръжте телефона отворен, за да пощальона може навреме да се свържем с вас.Ако имате нужда от търговска сметка-фактура за митниците, моля, свържете се с нас.

3. Ако не проследяват пакет в рамките на 10 дни, или ако не сте получили пакет в рамките на 30 дни, моля изпратете ни съобщение, ние изучаваме пакет от информация и обратна връзка с вас.

Следпродажбено обслужване

1. Когато сте получили пратката, моля, отворете и проверете си преди подписването му.Не се подпише, ако продуктът е счупен, и да поиска за компания на доставка се направи "сертификати на увреждане".В противен случай, ние няма да предоставяме никаква гаранция и връщане на парите, Благодаря за разбирането!

2. Ако имате въпроси или коментари относно нашите продукти или политика, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез търговски мениджър, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Етикети: led лампа ceil, полилеи вентилатори печки, показатели задачи, лампа дървена, полилей, модерен led тавана лампа полилеи, начало лампа за дневна, led плафон тавана, лампа xiaomi, бежовата полилей в хола

Базов Тип Клин
Техника Боядисаната
Гаранция 2 години
Приложение хранене
Напрежение 90-260V
Зона Осветление 10-15 квадратни метра
Номер На Модела Плафониери
Източник На Светлина Led лампи
Тип На Ключа дистанционно управление
Стил Инсталация Лесен монтаж
Характеристики модерни плафониери
Брой източници на светлина > 20
Завърши Матиран Никел
Материал Акрил
Тип Елемент Плафониери
Стил Модерен
Източник На Захранване AC
Документ LVD
Дали Диммируемым ДА
Използването на Празник
Произход CN(произход)
Това Е Лампа Са Включени ДА
Материал На Корпуса Желязо
търговска марка ЛОФЫ

Напишете отзив

Тънки триъгълни плафониери лампи за дневна спалня lustres sala de home Dec LED полилей таванна

Тънки триъгълни плафониери лампи за дневна спалня lustres sala de home Dec LED полилей таванна

Детайли на продукта : 100% чисто нова.Основни материали:хардуер+акрил напрежение: 85-265 затъмнение:да (само яркостта на затъмняване) дистанционно управление:Да (само яркостта на затъмняване) Тип на източника на светлина: LED цвят : (като снимка)

Свързани продукти