Секси One Piece бански бански костюми за жени с дълъг ръкав плюс размера на бански костюми монокини бански боди бански на сърф гащеризон

Нов

21.75лв.

/ 25.59лв.

В наличност

1. Търговия на едро и капка корабоплаването приветствованы и двете?За търговия на едро, ние ще ви предложим отстъпка или безплатна експресна доставка.За дропшиппинга бихме могли да изпрати стоката на вашите клиенти директно и не оставят информация за нас,ако вие го пожелаете.

Детайли На Продукта:

Тип бански костюм: едно парче бански

Пол: За Жени

Материал: 82%Полиестер + 18% Еластан

Стил На Сутиена: Мека

Тип дизайн: стил за печат

Талия: Натурална

Еластичност: Еластичността

Тегло: около 0,18 кг

Съдържание на пакета: 1 х бански

1) ние приемаме Набирателни, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, дебитна карта Maestro, WebMoney, банков превод, кредитна карта, Paypal и всичко, което можете да платите в www.ravda-dom.com.

2)ние ще изпратим стоката на адреса по подразбиране в Alipay,ако не ни уведомите.

Доставка

В системата www.ravda-dom.com има само 26 страни, на разположение за въздушна поща China post, но в действителност, тя може да достигне повече от 100 страни,ако искате да използвате безплатната доставка чрез въздушна поща China Post,но вашата държава не принадлежи към 26 страни,моля,не се колебайте да се свържете с мен, благодаря ви за вашето разбиране.

1)стоката ще бъде доставена в рамките на 2 РАБОТНИ дни, с изключение на празнични дни, след получаване на плащането

2)за големия поръчката броя моля свържете се с нас за срока на доставката,той се зарежда 3~7working дни

3) Ако имате нужда от стоки, спешно, Моля, изберете начин на доставка DHL или EMS и заплащане на допълнителна доставка(5~9 работни дни, за да пристигнат до вас).ние ще изберем най-добрия начин за вас.

4)За безплатна доставката:изпращане обикновено се използва въздушна поща зидани стълба,необходимостта около 15-30 работни дни пристига.

5)Моля, разберете, че ние не можем да контролираме транзитно време, особено по време на почивка, забавяне на светлината f или метеорологичните условия.

Бележка

Ние се опитваме с всички сили да отговарят на нашите клиенти.Надяваме се, че ще си сътрудничим с вас и в бъдеще.Ако имате някакви въпроси за моите продукти, моля пишете ни, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Политика за възстановяване на парични средства

100% гаранция за връщане на парите за всяка стока(или 2 седмици обмен).Моля, свържете се с нас 24 часа след получаване на стоката, ако ще да заявите възстановяване или замяна.След получаване на върнатия продукт, ние ще възстановим клиента пари при цена на стоката (без стойността на доставката).

Внос, се събира такса

Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки

Коментари

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важна за нас.

Етикети: дълъг мокър бански, бански жените, Фигурин едно парче, женски бански, Бански костюми, един нов бански, Бански, жена в бански костюм, Дамски бански, комплект костюм

Применимая сцена Джогинг, фитнес, спорт, колоездене, плуване
Пол ЖЕНИ
Произход CN(произход)
Тип Елемент Едно Нещо
Материал Ликра
Номер На Модела Шест хиляди шестстотин тридесет и седем
Ключова дума Цял Бански С Дълъг Ръкав
търговска марка АОНИХУА
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
Спорт Плуване
бански 2020 бански момиче 2020 едно парче костюм
Характеристика Секси, слаба,благородна
Вид На Модела С щампи

Напишете отзив

Секси One Piece бански бански костюми за жени с дълъг ръкав плюс размера на бански костюми монокини бански боди бански на сърф гащеризон

Секси One Piece бански бански костюми за жени с дълъг ръкав плюс размера на бански костюми монокини бански боди бански на сърф гащеризон

1. Търговия на едро и капка корабоплаването приветствованы и двете?За търговия на едро, ние ще ви предложим отстъпка или безплатна експресна доставка.За дропшиппинга бихме могли да изпрати стоката на вашите клиенти директно и не оставят

Свързани продукти