Bioaqua wonder крем за лице с екстракт от боровинка

Нов

9.51лв.

В наличност

Крем за лице с екстракт от боровинка bioaqua придава на кожата еластичност, еластичност на кожата, характеризира се с лек стягащ ефект.Освен това той подхранва и овлажнява, матирует област на приложение.За хидратация и мекота на кожата отговарят на 2 компонента: боровинки и овес.Тяхното действие се допълва от масло от шеа, което подхранва и прави кожата по-еластична.Чувство за комфорт и влажност на въздуха се запазва през целия ден.

Продукт запазва младостта на кожата, благодарение на действието на боровинки-естествен антиоксидант.Той забавя процесите на стареене и спомага за обновяването на клетките, защитава от свободните радикали.Привеждане на наличните бръчки ще ви помогне маслото от шеа.

Крем премахва лющене, в това число и в Т-зоната, което често е проблем за хората с пересушенной кожата.Продуктът не създава тлъсто блясък и изглажда проблемните области, така че той е добър за комбинирана кожа.Крем връща на кожата естествено сияние.Вещества, съдържащи се в листа и плодове на боровинка, потискат растежа на бактерии.Те също така ефективно предпазва от въздействието на външната среда.

Освен това, крем помага за решаване на местни проблеми.Той укрепва кръвоносните съдове, което има положителен ефект върху състоянието и външния вид на кожата.Свива разширени пори, особено ако човек, преди да нанесете добре изчиства, премахване на дълбоки и повърхностни замърсявания.

Боровинките крем се препоръчва да се използва сутрин и вечер, се нанася върху лицето и шията.Той е подходящ за всеки тип кожа.Консистенцията на продукта е нежна и лека, добре се разпределя.Напълно се абсорбира в рамките на 10-15 минути след нанасяне. нататък крем става невидим, оставяйки лепкавост и мазнина, а усещане за хидратация и комфорт остава за дълго.Начин на приложение: сутрин и вечер нанесете крема върху чиста кожа на лицето и шията, ще движения се смила до пълното усвояване.

Етикети: козметика bioaqua, Тиогамма, детска маска за лице, v7, крем v7, серум на живо, маска bioaqua, икорный на очите, bioaqua крем за лице, биоаква за лице

Характеристика Хидратация
Тип Елемент Крем
Пол Жена
Произход BOA(произход)
Държава/регион на производство Корея
Воспользуйся Лицето

Напишете отзив

Bioaqua wonder крем за лице с екстракт от боровинка

Bioaqua wonder крем за лице с екстракт от боровинка

Крем за лице с екстракт от боровинка bioaqua придава на кожата еластичност, еластичност на кожата, характеризира се с лек стягащ ефект.Освен това той подхранва и овлажнява, матирует област на приложение.За хидратация и мекота на кожата отговарят

Свързани продукти