Lixada 3-в-1 е водоустойчив безжичен под наем скорост компютър ритъм, километраж, скоростомер с каденцией монитор на сърдечната честота

Нов

43.57лв.

/ 48.95лв.

В наличност

Lixada мултифункционален 3-в-1 безжична LCD велосипеден компютър, лесен за монтаж и експлоатация, който е добър аксесоар за вашата езда.Той има три основни функции, които могат да се натрупват вашето разстояние с кола, време, скорост, сърдечна честота и т.н. Е наистина полезен велосипеден компютър, за да отговарят на различни нужди.

Характеристики:

3-в-1 колоездене компютър: под наем, ритъм и режим на сърдечния ритъм.

Режим на мотора: OSO: разстояние, натрупани за велосипед 1 или наем 2; ДЕТЕНЦЕ: разстояние, натрупани за наем плюс 1 мотор 2; DST: разстояние, натрупани при всяко пътуване; средна / максимална скорост; тенденция на скоростта и компаратор на скоростта; часовници, време на път, температура, изгорени калории и изгорени мазнини; функция на сканиране.

Режим ритъм: текуща / средна / максимална ритъм; функция на сканиране.

Режим на сърдечния ритъм: текущ / макс. / мин. честота на сърдечните съкращения; зона на сърдечен ритъм и зона на сърдечния ритъм; функция на сканиране.

Технически характеристики:

Цвят: сребристо / черно (по избор)

Материал: ABS

Източник на захранване: батерия 3 * CR2032

Размер на компютъра: 6.6 * 4.7 * 2 см / 2.6 * 1.9 * 0.8 в

Размер на LCD дисплея: 3,5 * 4 см / 1,4 * 1,6 инча

Теглото на компютъра: 42 грама / 1,48 грама

Тегло на гърдите колан: 40 г / 1,43 грама

Размер на опаковката: 15.2 * 14 * 4 см / 5.98 * 5.51 * 1.57 В

Тегло на опаковката: 192 г / 6,8 унции

Списък На Пакетите:

1 * Велосипеден Компютър

1 * сензор за

1 * Гърдите Колан

1 * скоба

1 * Магнитен Винт

8 * Окабеляване Замазка

1 * ръководство на потребителя(на английски език)

Доставка:

1. ние гарантираме, за да превозва стоки извън плащане в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на обезщетение с изключение на празника.

2. ние ще изпратим стълб, кит, HKpost EMS, DHL, Fedex, по ваш избор като направите поръчка поръчки .

3.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще положим всички наши усилия, за да реши този проблем.

4.ние не носим отговорност за забавянията,причинени от митническите, вносни мита,данъци или други митнически такси.

5. правилното до състояние на запасите и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Гаранция:

1.Всички детайли са гаранция 1 година.Ако покупката не отговаря на суровините качество, пригодност за използване по предназначение или отговаря на описанието, можем да сме сигурни, че вашите проблеми ще бъдат решени .

2.За погрешно изпратени стоки, моля свържете се с нас в рамките на 48 часа след раждането.Ние организираме доставка на подходящи стоки или ще възстановим цялата си плащат.

3.за увреждания или небезупречных продукти,моля да приемете на снимки или видеоклипове,изпратихме би отново или возвратили би след потвърждение.

Етикети: електрически регулатор за измерване на скоростта скутер, измерване на скоростта на велосипедни светодиоди, 3 скорост на свободно движение, сърдечната честота мравки, компютърен цикъл безжичен, мини gps километраж, компютърен монитор на сърдечната честота, аналогов километража, кабелен велосипеден компютър ритъм, потапяне на бобината пръст макара

РЕЖИМ НА СЪРДЕЧНИЯ РИТЪМ За сърдечния ритъм
търговска марка LIXADA
Байк Компютър 2 DST/скорост
Байк Компютър 1 OSO/ДЕТЕНЦЕ
Номер На Модела Безжична Велосипеден Компютър
Хронометър и аксесоари Безжична Хронометър
Велосипеден Компютър 3 РЕЖИМ РИТЪМ
Байк Компютър 4 Часовници

Напишете отзив

Lixada 3-в-1 е водоустойчив безжичен под наем скорост компютър ритъм, километраж, скоростомер с каденцией монитор на сърдечната честота

Lixada 3-в-1 е водоустойчив безжичен под наем скорост компютър ритъм, километраж, скоростомер с каденцией монитор на сърдечната честота

Lixada мултифункционален 3-в-1 безжична LCD велосипеден компютър, лесен за монтаж и експлоатация, който е добър аксесоар за вашата езда.Той има три основни функции, които могат да се натрупват вашето разстояние с кола, време, скорост, сърдечна

Свързани продукти