S0361 тамплиер кръстоносец рицарите на Св. Йоан масон масонски меч, сабя, 38"

Нов

167.59лв.

В наличност

Меч крестоносца, 96 см дължина, 0,9 кг, 1,6 кг с опаковката, напълно ново копие, леене под налягане, остри, сурови; нож от неръждаема стомана, цветни и Орлиные гравюри, 80 см, 2.0 см ширина, черна дръжка от с сплав със сребърно кръстче и каска копче; сабя от неръждаема стомана с кръст и цветни сребърни фитинги; ние силно ви препоръчваме да си купи още един предмет(и) с по-малко или подобни измерения (по размер), тъй като цената на доставката за два обекта е почти същата, като за един; Pl ease свържете се с нас и прочетете следните инструкции преди да купите.

За нас

Ние, Asiatique Trade, продава хиляди качествени мечове, кинжали, шест, брадви, бойни изкуства, подложки, въз основа на маунтов, брони и военни модели на много конкурентни цени.Освен това, ние ще ви помогнем да намерите и направите това, което търсите.

Доставка и плащане

Нашите стоки се изпращат по целия свят EMS от Китай, но в основата на DHL от Канада, въз основа на скоростта на доставка и нашите запаси на склад.Който проследява номер ще бъде добавен и активира, когато пратката ще бъде изпратена в рамките на 1-3 дни след плащане.Обикновено колети, изпратени в САЩ, Канада, Австралия и Западна Европа, заемат 2-5 работни дни за доставка и 5-12 работни дни за останалата част.

Доставката може да се забави с няколко дни заради случайни митнически проверки, пиков трафик в празничните дни, лошото време, на грешен адрес, липсата на получателя при доставката и т.н., Ние можем да удължи срока за доставка.Статус на доставка постоянно се актуализира в сделката до вашия прием, моля, бъдете търпеливи и следете за него.

Моля да ни предоставите вашия телефонен номер в случай на митнически и местната доставка.

Ние правим най-ниската продажната цена или декларирана стойност в търговския фактурата, за да сте платили по-малко или дори нулева митническа такса за внос на стоки.Нашата цена за доставка включва действителните разходи за доставка, ефективността на премии, застраховка и такси за обработка на стоките, които са освободени от мито.

Ние предлагаме две части отстъпки на комбайновую доставка.Отстъпка за доставка автоматично се приспада вградена система EMS.Що се отнася до намаление на някои стоки, моля, пишете ни на номерата на моделите (нашите артикули в наличност) и сумата за покупката, за да можем да оцените най-добрата цена за вас.Ние не предлагаме отстъпка за поръчка на един продукт се дължи на скъпите разходи за доставка.

Освен Набирателни, ние също приемаме Alipay, PayPal, AmazonPayment, кредитна карта, банков депозит, банков превод и личен чек.

Гаранция и връщане

Ние гарантираме 100% удовлетвореност, като ви предлага замяна или връщане на парите, ако пратката е изгубена, открадната, повредена в резултат на една продължителна и възможна груба транспортиране, извадени или отхвърлен на митница.За съжаление, такива случаи наистина се случват, но много рядко.

Етикети: меч катана, меч, зидар, 1 10 смоляной бюст, Genji, меч на Оби Уан Кеноби, арабски меч, mcp, пяна за меч, рицарите шлем на тамплиерите

Дизайн Категория Оръжия Меч
Предупреждение Отнасяйте се с тях нежно
Размери 105X13X5CM
Номер На Модела s0361
Пол Унисекс
Материал Метални
Характеристики леене под налягане
Възрастова Група Възрастни

Напишете отзив

S0361 тамплиер кръстоносец рицарите на Св. Йоан масон масонски меч, сабя, 38

S0361 тамплиер кръстоносец рицарите на Св. Йоан масон масонски меч, сабя, 38"

Меч крестоносца, 96 см дължина, 0,9 кг, 1,6 кг с опаковката, напълно ново копие, леене под налягане, остри, сурови; нож от неръждаема стомана, цветни и Орлиные гравюри, 80 см, 2.0 см ширина, черна дръжка от с сплав със сребърно кръстче и каска копче;

Свързани продукти