Мъжки блестящи бикини гащи, бельо, панталони с ниска талия нахален гащи еластична превръзка Ропа интериор Hombre Cuecas бикини гащи

Нов

10.74лв.

/ 11.94лв.

В наличност

Собствено име, използвано за "ОТ" на етикета на кораба

Потопен в обикновен проложенном (немаркированном) плик

Частна обява, така че никой няма да знае, че сте си купили

Неприкосновеността на личния живот е от значение, само вие знаете, какво има в пакета!

Подробна информация:

* Състояние: 100% чисто нов и високо качество

* Материал: 85% Найлон +15% Ликра

* Количество: един гащи

* Цвят: кафяв / Puple / цвят червено вино (както показва снимка)

* Размер:

М (27,5 инча~33 инча) / (70см~84см)

L (29.5 inch~34.6 inch) / (75cm~88cm)

XL (31,5 инча~38,5 инча) / (80 cm~98 см)

*ние ви препоръчваме да поръчате размер нагоре.

*избор на размер за този търг се извършва в стандартен размер САЩ.Моля, не обръщайте внимание на размерную етикет на стрингах, тъй като тя се намира в азиатския размер.

Доставка:

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилното до състояние на запасите и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Връщане на стока и пари:

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ви възстановим пълната сума на печеливша залагания, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с www.ravda-dom.com.Или пък можете да изберете сами за замяна.

4. ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

Гаранция:

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за увреждания на части (с изключение на части повредени и/или злоупотребленных след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

Етикети: пристигане нахални мъже, мъжки нагъл торбичка бельо, мъжки лъскави бански гащи, мъжки бански костюми приплъзване, нахален човек, Блестящи прашки, мъжки блестящо бельо, мъжко бельо, дамски лъскави гащи, мъжете блестящи прашки

Номер На Модела LE2184
Вид На Модела Твърд
Слипове И Боксерки Обобщение
Пол МЪЖ
търговска марка JAXFSTK
Произход CN(произход)
Материал Ликра
Непристойная Снимка No
Секси, Предполагащи No

Напишете отзив

Мъжки блестящи бикини гащи, бельо, панталони с ниска талия нахален гащи еластична превръзка Ропа интериор Hombre Cuecas бикини гащи

Мъжки блестящи бикини гащи, бельо, панталони с ниска талия нахален гащи еластична превръзка Ропа интериор Hombre Cuecas бикини гащи

Собствено име, използвано за ОТ на етикета на кораба Потопен в обикновен проложенном (немаркированном) плик Частна обява, така че никой няма да знае, че сте си купили Неприкосновеността на личния живот е от значение, само вие

Свързани продукти