Нов акрил 5 нива на остатъци от лак за нокти дисплей козметични организатор лак за нокти багажник червило, бижута дисплей грим скоростна стойка държач

Нов

18.55лв.

/ 31.99лв.

В наличност

ДОБРЕ ДОШЛИ В МАГАЗИН

Характеристики и спецификации:

Описание на продукта:

- Материал: Акрил

- Размери: 31*22,3*17 см

- Цвят: както е показано на фигура

- Тегло: 600 грама

Съдържание на пакета: 1 Грим организатор

Моля, обърнете внимание: измерване може да доведе до грешки от 1 до 3 см (от 0,39 до 1,18 инча).Възможно е да има леко отклонение цвят се дължи на различни екрани.

Drop-shipping/търговия на Едро търговия

1、за падени-потопени клиенти, ние бяхме в състояние веднага изпращане на продуктите до клиентите си както си поиска.

2、за търговци на едро, ние предложихме да ви даде по-голяма отстъпка, и искаме чрез вас да бърза доставка, която ще получите колет бърза доставка, като EMS, DHL, Fedex, ако поръчате на едро.

УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА КЛИЕНТА

Моля, свържете се с нас, ако имате въпроси или проблеми, преди или след покупката.ние переиграем ви в рамките на 24 часа.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

За плащането

За да защитите вашите интереси, плащането ще бъде временно остават www.ravda-dom.com и не се предава от нас, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.тази връзка за ваша информация.

Доставка

1、Ако не са получили стоката в рамките на този период от време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.

2、длъжни до състояние на запасите и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

3、ние продавачът не отговаряме за внос такса, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

4、времето за доставка ще зависи от много фактори, като например лошо време и митническа проверка.Моля, свържете се с нас, ако трябва да се удължи време на защита.

5、Моля, изберете бърза доставка, като EMS, DHL, Fedex, ако трябва да получите пратката в рамките на кратък период от време.

За Обратна Връзка

Благодаря ви за вашата покупка в нашия магазин!ако сте доволни от нашия продукт и обслужване, моля отделете една минута, за да ни даде обратна връзка 5 звезди и се оставя някои коментари, и ние ще направим същото и за вас.Ние ще бъдем много благодарни за това!

Етикети: акрилни окото витринных кутии, 6 акрилно, слоевой рафтове, мъжки рафтове за съхранение на вещите, грижа за кожата на лицето, стойка за нокти, дисплей лак за нокти fram, лак за нокти пластмасовия стенен дисплей, изложба акрилна кутии, cartoony държач за четки за грим

Характеристика Екологично Чист Продукт
100% гаранция Ако той не успее, ние пришлем нова
Тип Инсталация Вида На Пода
търговска марка Мордоа
Цени на едро Да, и ние също можем да направим доставка на капка
Произход Произведено в Ios(Китай)
Адаптивни Професионални дизайнери за вашия изключителен поръчка
Класификация Не gatefold рафтове
Материал Пластмаса
Номер На Модела С01-5
Тип Държачи За Съхранение И Рафтове
Приложимо Място Баня
Воспользуйся Бижута/Грим
Стил Популярни
Няма. нива 5-слойный

Напишете отзив

Нов акрил 5 нива на остатъци от лак за нокти дисплей козметични организатор лак за нокти багажник червило, бижута дисплей грим скоростна стойка държач

Нов акрил 5 нива на остатъци от лак за нокти дисплей козметични организатор лак за нокти багажник червило, бижута дисплей грим скоростна стойка държач

ДОБРЕ ДОШЛИ В МАГАЗИН Характеристики и спецификации: Описание на продукта: - Материал: Акрил - Размери: 31*22,3*17 см - Цвят: както е показано на фигура - Тегло: 600 грама Съдържание на пакета: 1 Грим организатор Моля,

Свързани продукти