Направи си САМ Crystal Epoxy Ashtray Мухъл Love Plum Blossom Силиконова форма

Нов

9.52лв.

/ 13.60лв.

В наличност

Съвети:O ur продукти са изработени от сурова FDA на САЩ има миризма,само защото формите са направени наскоро, моля опитайте се да поставите празна форма във фурната за известно време, а след това миризмата се отстранява.

Високо Качество ,Заводска Цена !!!моля, кликнете на моя сайт на магазина:

За намаление: ако поръчате повече от 9pcs, ад ще се свърже ние преди получкой, ние ви ръка Рабат!!!

Ние предоставяме безплатна доставка само поща на Китай, а не EMS или DHL, благодаря !

В системата www.ravda-dom.com има само 26 страни, на разположение за въздушна поща China post, но в действителност, тя може да достигне повече от 100 държави, така че ние сме добавяне на линк доставка EMS за купувачите, чиито страни не са на разположение за въздушна поща China post в системата www.ravda-dom.com.Моля, разберете, че разходите за доставка на въздушна поща стълб кит и EMS не е същото, ние ще ви изпратим подробности за въздушна поща стълб кит не EMS, когато сте избрали EMS безплатна доставка.

Доставка

* Повечето от нашите оферти може да се изобрази с безплатна доставка (избрани страни) поща на Китай, обикновено под 2 кг изпратете поща на Китай, над 2 кг UPS/DHL/.моля, свържете се с нас преди да направите поръчка, ако ви спешно се нуждаят от стоки.

Плащане

* Очаква се, че плащането ще бъде получена в рамките на 3 дни след приключване на търга.

* Набирателни предпочитаният метод на плащане,ние също acce pt различни плащания T/T,Western union,Money gram и други, както е показано по-долу.

Политика за връщане и размяна

* Всички наши предложения са подкрепени от 100% гаранция за удовлетворение,ако по някаква причина не сте доволни ,можете да върнете продукта нас в първоначалния му състояние за връщане или замяна.Преди да ни изпратите обратно стоката,моля свържете се с нас за подробности вж. инструкциите за връщане и размяна.Ние ще ви възстановим всичките си пари, с изключение на разходите за доставка и обработка, след като получим вашите върнати стоки.

Политика за обратна връзка

* Ние ще дадем положителна оценка, след като плащането бъде получено,за да насърчава по-здравословен общност Али,ние се надяваме, че вие ще направите същото за нас.Ние искаме вие да разберете, че ние сме изключително ценим обслужване на клиенти.Ако имате някакви оплаквания,моля, дайте ни възможност да се реши този проблем, преди да ни остави отрицателен коментар.Ние сме сигурни, че винаги има решение и сме сигурни, че не искаме да е лоша обратна връзка е там, където свършва транзакция.

Бележки

* Добре дошли поръчка смесване.

*Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа

Етикети: дебела силиконова пепелник, форма за зольника, силиконови форми за мишки, силиконов калъп, розова кутия за инструменти, силиконови форми fondat, сърцето на мухъл силиций, силиконови форми koi, Процесор 1151, 1090 Mhz

Номер На Модела g
Характеристика Екологично Чист Продукт
Материал Силиконов Каучук
Номер На Комплекта 1
търговска марка houguanglan
Тип Инструменти За Печене И Сладкарски Изделия Шоколадова Мухъл
Документ CIQ
Тип Инструменти За Печене И Сладкарски Изделия

Напишете отзив

Направи си САМ Crystal Epoxy Ashtray Мухъл Love Plum Blossom Силиконова форма

Направи си САМ Crystal Epoxy Ashtray Мухъл Love Plum Blossom Силиконова форма

Съвети:O ur продукти са изработени от сурова FDA на САЩ има миризма,само защото формите са направени наскоро, моля опитайте се да поставите празна форма във фурната за известно време, а след това миризмата се отстранява. Високо Качество

Свързани продукти