Нова оригинална топлинна печатаща глава печатаща глава за Тежести Filizola

Нов

32.01лв.

В наличност

Нова оригинална термопринтерская печатаща глава печатаща глава за Тежести Filizola

Начин на доставка : EMS от Тайван 7-10 дни пристига или Международен пакет от Тайван

Минимално количество :1 бр.

Гаранция :гаранция 3 месеца.

Регулиране и внушение:

(1) ние приемаме Али-заплащане на западното връзка и банков трансфер.

(2) Ако имате нужда да поръчате голямо количество, моля свържете се с нас по пощата, ние ще ви дадем най-добрата отстъпка.

(3) вносни мита, данъци и такси са отговорност на купувача.

Политика:

1>>> Ние обещаваме, че всички продукти ще бъдат тествани преди да изпратите!

2>>> купувачът може да върнете продукта в оригиналната опаковка в рамките на 5 дни от получаването, Ако не сте доволни от него/, ние ще ви върнем парите или ще подмяна на вас в рамките на 2-3 работни дни след получаване на стоката.

3>>> Ако даден продукт не е описан, тъй като ние обещаваме, можете да се свържете с нас, за да си върне парите или да обменят най-подходящия за вас.

4>> продукти лесно да се повреди по време на транспортиране, така че, моля, отворете и проверете кутията и продукта, когато получавате стоката, ако полето е разрушен до друга форма, моля, направете снимка и доказателства за повредени кутии, а след това поиска делото да потвърди ситуацията.По този начин, когато ще можете да ми дадете доказателство си, ние не можем да судоходную компания компенсира ни щети.Това е важно и ще ви пази нашата печалба.

5>>> ако продуктите не са работили , когато сте ги получили, причините могат да бъдат много.Моля, свържете се с нас, ние ще се опитаме да решим проблема , ако искате да го изпрати обратно ,ние не носим отговорност за възстановяване на разходите за доставка.Но ние ще ви изпратим още един за безплатна доставка въздушна поща стълб на кита,Когато получим проблем продукт.

Коментари:

А удовлетвореността на клиентите е много важно за нас.Моля, не оставяйте никакви неутрални или отрицателни мнения, преди да се свържете с нас .отрицателна обратна връзка-това не е най-добрият начин за решаване на всеки проблем.Ние можем да работим заедно, за да реши всеки спор.

Б. - моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи, че тези допълнителни данъци ще бъдат до търговия или пазаруване.

C. моля, дайте ни положителна обратна връзка, ако сте доволни от продукта.Ние ще ви отговорим на всеки въпрос в рамките на 24 часа и ние ще се опитаме да ви гарантираме, преди да оставите коментар.

Етикети: мини-термопринтерная корона, термичен печат на Главната улица, термична котка, топлинна печатаща глава, печат на големи голове, главата на термални принтери, колие с термична печат, зебра термо печат, печатащи глави brother, дамски термичен печат

Номер На Модела Филизола
търговска марка 4UXUGUANG
Тип Друго

Напишете отзив

Нова оригинална топлинна печатаща глава печатаща глава за Тежести Filizola

Нова оригинална топлинна печатаща глава печатаща глава за Тежести Filizola

Нова оригинална термопринтерская печатаща глава печатаща глава за Тежести Filizola Начин на доставка : EMS от Тайван 7-10 дни пристига или Международен пакет от Тайван Минимално количество :1 бр. Гаранция :гаранция 3 месеца. Регулиране

Свързани продукти