"FP-1106 "нов LCD - гъвкав кабел за камера SONY DCR - SX30E SX31E SX40E SX41E SX50E SX60E

Нов

6.00лв.

/ 7.51лв.

В наличност

Начин на плащане: ние приемаме Alipay,Western union,Moneygram и т.н. изберете най-удобния за вас.Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.

Доставка и опаковка: доставка в САЩ през Epacket може да отнеме около 7-15 работни дни от отслеживающим номер.Стока ще бъде изпратена в рамките на 24 часа, след като плащането бъде потвърдено.Ние не носим отговорност за всяко забавяне във времето за доставка, включително, но не само това, митническата проверка на пощенски пратки, стачка, форсмажорни обстоятелства и др Купувачите да носят отговорност за всякакви митнически такси, направени във вашата страна.

Политика За Връщане И Размяна:

Ако не сте доволни от стоката (с изключение на човешки щети или неправилно използване) при получаване на стоките за връщане или замяна.

Изисквания за връщане или подмяна са приложими само за тридневно изисквания към посылкам, получени при същите условия, че и приемът на връщане.

Връщане и замяна на стоки, Товари се заплащат от купувача.

Благодарим ви!

Коментари:

Ако не удовлетворяетесь с нашите продукти, моля dont се колебайте да се свържете ние, ние ще Ви предложим най-задоволителен отговор.

Благодарим ви!

За контакти: ако имате някакви въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас чрез www.ravda-dom.com.ние ще ви отговорим в рамките на 24-48 часа,с изключение на празнични дни.

Кои сме ние:

Ние сме професионален и отговорен екип, не става ли всеки въпрос, да се съветват с нас, ние ще Ви даде задоволителен отговор.Нашите продукти можете да се отпуснете разбира се, ние изпитваме извън преди да отидете извън.

Благодаря ви за покупката !ние ще ви покажем нашите най-добрия продукт и обслужване!!!

Етикети: 399 sr927w, LCD дисплей arduino, преминете аудиовхода, sr927, дисплей течни кристали, висока скорост камери, високоскоростен уеб-камера, av multi към vga, скорост камери, гъвкав кабел за камера на sony

Номер На Модела За SONY DCR-SX30E SX31E SX40E SX41E SX50E SX60E
Произход CN(произход)
Пакет ДА
търговска марка NoEnName_Null
Съвместим Стил Камери Насочете И Снимайте Камери
Съвместим Марка За Sony

Напишете отзив

"FP-1106 "нов LCD - гъвкав кабел за камера SONY DCR - SX30E SX31E SX40E SX41E SX50E SX60E

Начин на плащане: ние приемаме Alipay,Western union,Moneygram и т.н. изберете най-удобния за вас.Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Доставка и опаковка: доставка в САЩ през Epacket може да отнеме около 7-15 работни

Свързани продукти