Мини восък топъл нагревател контрол на температурата електрически ръце спа обезкосмяване а depilator топене на восък машина гърне (Бял)на ЕС щепсел

Нов

24.02лв.

/ 29.30лв.

В наличност

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

Оригиналът е на 100% и е безплатна гаранция след продажбата.Регулируема температура с индикаторна светлина: редовен контрол на температурата и индикатор крушка.Постоянна температура на загряване до определена температура намалява нагряване, безопасно и ефективно.

Регулируема температура: да можете лесно да се регулира и да се задава температура, чрез завъртане на бутона.Подходящ за всички типове восъци: масивна депилация, полосковая депилация, парафиновая депилация.

Подвижна подложка кофи: включва допълнителен алуминиев контейнер и може да бъде подвижна, с дръжка.Прозрачен капак предотвратява замърсяването на кола маска.Подходящ за професионални салони и домашни потребители.

Компактен размер осигурява добра преносимост и може лесно да се побере във всеки куфар.Нова и подобрена змеевиковая система осигурява бързо загряване.От самото студен старт отнема само няколко минути, за да си восък е готов за премахване на косата.

Тип штепсельной вилици: штепсельная вилица на ЕС,тя се прилага към Индонезия, Германия, Франция, Испания, Италия и така нататък.

Номер на модел: восъчен машина за депилация

Напрежение: AC100-240V

Номинална мощност: 100 W

Капацитет: 500cc

Употреба: Бикини / Тялото / Лицето / На Подмишниците

Цвят: Бял

Материал: пластмаса

Размер: 17x15x11.5cm (6.69x5.91x4.53inch) (прибл)

Съдържание На Опаковката:

1 * нарастващ машина

Уведомление За Безопасност:

1. Моля, не проверявайте температурата на восък с пръст, но използвайте инструменти, топъл восък може да стане много горещо и може да причини изгаряния!

2. моля, уверете се, че е вбесен гърне суха, когато можете да сложите в него восък.В противен случай той обгорит!

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт, с най-добрата цена,ние подкрепяме едро/поръчка за доставка на падане

1. за поръчки за доставка на падане, моля забележете"поръчка дропшиппинг" ние определяме го приоритет.

2. за поръчки на едро/доставка на падане, ако имате някакви идеи за цена или пакет,моля свържете се с нас предварително,ние ще Ви най-доброто обслужване, за да отговарят на вашите изисквания.

За Плащането

Ако се сблъскате с някакъв проблем при плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти www.ravda-dom.com, да се обърнат за помощ:

За Предоставяне На

1.ние ще изпратим на поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни(с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще приключи нормално.

Етикети: електрическа восъчна свещ плавит много по-топло, честит лазер на кожата, эпил, лека депилация, депилация за мъже, телефонна слушалка епилация лазер хейсилкискин, премахването на косата е кафява с кола маска, эпил-лазер, електрическа топло за восъчни свещи, черна мини - восък топло

Стил 2 гърне за депилация, кола маска
Стил 1 Нагревател Восък
Воспользуйся Под мишниците
Документ CE
Тип 3 мини-нагревател восък
Тип 1 восъчен машина
Използва 2 восък мини
Тип Елемент Эпилятор
Вид Хранене електрически
Използва 1 Нагревател Восък
Тип 2 Нагревател восъчни касета
Стил 3 Восъчен Топло
Използва 3 восъчни гърне за депилация
търговска марка FGHGF
Произход CN(произход)

Напишете отзив

Мини восък топъл нагревател контрол на температурата електрически ръце спа обезкосмяване а depilator топене на восък машина гърне (Бял)на ЕС щепсел

Мини восък топъл нагревател контрол на температурата електрически ръце спа обезкосмяване а depilator топене на восък машина гърне (Бял)на ЕС щепсел

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро. Оригиналът е на 100% и е безплатна гаранция след продажбата.Регулируема температура с индикаторна светлина: редовен контрол на температурата и индикатор крушка.Постоянна температура на

Свързани продукти