27 бр. От неръждаема стомана на дюзата САМ торта декорация съвет набор от устата на обледеняване тръбопроводи крем за печене на бисквити Бисквити декор инструменти

Нов

10.75лв.

/ 14.95лв.

В наличност

Технически характеристики:

Материал: Неръждаема стомана

Забележка: ще има някои грешки, дължащи се на личен ръчно измерване.Посочените размери са предназначени само за ваша справка.Моля, обърнете се към самия продукт, за да получите по-подробна информация.

Начин на плащане

Ние приемаме само условно депозиране с кредитна карта,Western Union.

Моля, платете в рамките на 7 дни от датата на поръчка.

Условия На Доставка

Стандартно обслужване-Въздушна поща стълб кит или Въздушна поща стълб на Хонг конг.

Експресна услуга-това е Поща на Китай EMS.

Ние изпращаме стока от понеделник до събота, с изключение на официалните празници.Моля, изпратете ни електронно писмо, преди да плати, Ако искате да промените адреса за доставка.

Стандартно обслужване отнема около 18-25 работни дни.Моля, обърнете внимание, че тази услуга не се проследява.

Експресна услуга отнема около 10-15 работни дни.Той се следи на сайта на пощенски клон на страната или (уеб сайт Китай EMS).

Време за доставка по време на празниците (Коледа, Китайската Нова година и т.н.) Може да бъде повече от обичайното време.Моля, добавете още 5-10 дни, като забавяне.

Срок За Връщане

В случай, ако получите дефектна стока, клиентът има до 7 дни от датата на получаване да поиска връщане или замяна за нов.

В случай, ако сте получили грешен продукт, стока трябва да бъде върната в първоначалния му и неизползвано състояние, както и трябва да бъде в оригиналната кутия и опаковка.

Ние не позволяват възстановяване или замяна поради промени мнения.Моля, прочетете всичко на описанието, дадено като ръководство, преди да направите залог.Въпреки, че всяка стъпка е направена, за да се гарантира, че ние пращаме правилния продукт, ще бъде случаят, когато получавате на стоки, които се различават от описанието.В такъв случай молим ви незабавно да се свържете с нас, за да можем да се поправи ситуацията.Вашето удовлетворение е много важно за нас и ние ценим вашият бизнес.

За нас

След 4 години успешни продажби в eBay, ние решихме да започнем нашите нирвана.В момента ние сме специализирани в женската и детска мода.Ние ценим всеки отделен клиент, както и на едро на клиента.Нашият склад се намира в Yiwu, най-малък продуктов пазар на Китай.Ние предлагаме на нашите клиенти една невероятна икономия в сравнение с цените, предлагани от традиционните търговци на дребно на сходни или идентични стоки.Ние предлагаме услуги, говорещи на езика на английски, френски и китайски.

Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след вашата покупка, ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента.Ние подкрепяме нашите задължения, отлично обслужване, 100% пълна връщането на парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите.

Етикети: лопата за шейни, лак обувки момче, KOGA забавно упражнение, розови гамаши мъжки, робот на 8 години момче, сешоар за коса koffin, детска ясла лъжица, чанта scool 3 години, детски ФК Волфсбург

Произход CN(произход)
Тип Набиране ДА
модел Цвете
Случай Годишнина
търговска марка DesertCreations
Материал Метални
Вид търговия на едро No

Напишете отзив

27 бр. От неръждаема стомана на дюзата САМ торта декорация съвет набор от устата на обледеняване тръбопроводи крем за печене на бисквити Бисквити декор инструменти

27 бр. От неръждаема стомана на дюзата САМ торта декорация съвет набор от устата на обледеняване тръбопроводи крем за печене на бисквити Бисквити декор инструменти

Технически характеристики: Материал: Неръждаема стомана Забележка: ще има някои грешки, дължащи се на личен ръчно измерване.Посочените размери са предназначени само за ваша справка.Моля, обърнете се към самия продукт, за да получите

Свързани продукти