( 1 бр./лот) нова завернутая перламутровая мивка висулка червен корал висулка мъниста

Нов

14.35лв.

/ 15.95лв.

В наличност

· Размер: прибл 45x42x12mm

· Материал: Мивка

* Цвят: виж снимки

· Мин.Поръчка: 1 Бр.

· Превръщане: 1 мм=0,039 инча, 1 инч=25,4 мм

* Елемент, подобен на снимката.

Забележка:

1. Снимка може да не е ясно отразява точно цвят, посочен в списъка, се дължи на камери, осветление и други фактори, като например настройките на екрана.

2. Изображението е увеличено, за да се покаже информация, моля, вижте описанието за действителния размер.

3. показана снимка е представяне на този елемент.Вие ще получите от достъпни за лот.

Опаковане И Доставка:

1. всеки продукт е опакован отделно добре с мехурчета, след това всички продукти се поставят в съответния парцел/кутия, моля, обърнете се към снимките fowllowing за осъществяване на.

2. като цяло, вашата поръчка ще бъде изпратена с препоръчано писмо или EUB с безплатна доставка от врата до врата, ако е по-голям, ние ще вземем решение по какъв начин пакет трябва да бъде изпратена.

ВРЪЩАНЕ:

1. Ние се ангажираме да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем бързо решаване на проблема.Моля, дайте ни работа върху тези въпроси.Ние бихме искали да разрешим всеки проблем в приятелски начин.

2. Ние винаги отговаряме на съобщения в рамките на 2 РАБОТНИ дни (в извънработно време и в почивните дни).Поради разликата в часовата зона между хонг конг и вашето местоположение понякога отговорът ще се задържат.Ако не получите от нас отговор след изтичане на 2 РАБОТНИ дни, моля, проверете своята пощенска кутия от нежелана поща или спам.

3. неизползван продукт може да бъде върнат в рамките на 14 дни от датата на доставка.Ние можем да предложим пълно възстановяване на сумата или замяна, но ние не носим отговорност за разходите за обратна доставка.Моля, свържете се с нас свободно, преди да изпратят своето възстановяване.

Коментари:

1. Тъй като вашата обратна връзка е много важно за нашия бизнес и развитие, искрено ви да оставите положителен отзив с четири 5-подробни оценки на продажбите (DSR, основани на вашия задоволяване на нашите стоки и обслужване.Това ще ви отнеме само на 1 минута.

2. За съжаление, ако имате намерение да ни даде неутрална/отрицателна обратна връзка, поради вашето лошо покупка опит с нас, моля, свържете се с нас по всяко време, за да изясни недоволството си и да реши проблема.

Свържете се с нас:

Ако имате някакви въпроси (например: да се получи фрактура на стоката не се получат своя продукт, за получаване на грешен стоки и така нататък), моля не се колебайте да се свържете с нас, преди да оставите коментар.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро.В съобщение ще бъде отговорено във времето, с изключение на почивните и празнични дни.Поради разликата в часовата зона между хонг конг и вашето местоположение понякога отговорът ще се задържат.Моля, бъдете търпеливи, благодаря!

Етикети: издълбани седеф, висулка от седеф пауа, колие от корали, висящ камък, висулка от перламутрового камък, седеф-майка, коралово-червен, ретро висулка от седеф, градините или коралово и перлена огърлица, Перлена мивка

Глоба или мода Модни модели
Минимална поръчка 1 парче
търговска марка CLDXUCLD
Форма\модел КРЪГ
Стил Модерен
Тип Елемент Окачване
Цвят вижте снимки
Материал Миди
Доставка Безплатна доставка чрез въздушна поща
Номер На Модела висулка във формата на цвете миди
Тип Суспензии пързалка
Пол Унисекс
Тип На Метали Мед

Напишете отзив

( 1 бр./лот) нова завернутая перламутровая мивка висулка червен корал висулка мъниста

( 1 бр./лот) нова завернутая перламутровая мивка висулка червен корал висулка мъниста

· Размер: прибл 45x42x12mm · Материал: Мивка * Цвят: виж снимки · Мин.Поръчка: 1 Бр. · Превръщане: 1 мм=0,039 инча, 1 инч=25,4 мм * Елемент, подобен на снимката. Забележка: 1. Снимка може да не е ясно отразява точно цвят, посочен

Свързани продукти