8 мм старинни антични медни празните позлатени обеци основния кръг на панела тава шипове игли обеци пост настройки заключения на едро

Нов

106.67лв.

/ 125.49лв.

В наличност

* Материал: месинг

* Вътрешен размер: 8 мм, подходяща за кабошонов 8 мм

· Цвят: античен месинг тон

( моля, свържете се с нас свободно, ако имате нужда от други цветове,

като античен бронз, серебр, златен, оръдие на метал... )

· Мин.Поръчка: 1000 Броя

· Превръщане: 1 мм=0,039 инча, 1 инч=25,4 мм

* Детайл ръководство & никел освобождават

· Приветствованные проекти на клиенти и поръчки OEM

Начин На Доставка:

Като цяло, вашата поръчка ще бъде изпратена по пощата чрез Хонг Конг Air registered post услуга от врата до врата, и който проследява стая е на разположение за проверка на статуса за доставка онлайн, ако е по-голям, ние ще вземем решение по какъв начин пакет трябва да бъде изпратена.

ВРЪЩАНЕ:

1. Ние сме направени, за да ви дадат най-доброто възможно обслужване на клиентите.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем с бързото решение.Моля, позволете ни да работят по тези въпроси.Ние бихме искали да разрешим всеки проблем в приятелски начин.

2. Ние винаги отговаряме на съобщения в рамките на 2 РАБОТНИ дни (в извънработно време и в почивните дни).Поради разликата в часовата зона между хонг конг и вашето местоположение понякога отговорът ще се задържат.Ако не получите от нас отговор след изтичане на 2 РАБОТНИ дни, моля, проверете своята пощенска кутия от нежелана поща или спам.

3. неизползван продукт може да бъде върнат в рамките на 14 дни от датата на доставка.Ние можем да предложим пълно възстановяване на сумата или замяна, но ние не носим отговорност за разходите за обратна доставка.Моля, свържете се с нас свободно, преди да изпратят своето възстановяване.

Коментари:

1.в предвид на това че вашата обратна връзка е много важно за нашата работа и развитие, ние sincerly каним ви да се излезе на положителен резултат от експозиция с 4 и 5-подробно продажба на оценка (DSR базирайки се на вашия посрещнат с нашите стоки и обслужване.Това отнема само 1 минута.

2. За съжаление, ако имате намерение да ни даде неутрална/отрицателна обратна връзка, поради вашето лошо покупка опит с нас, моля, свържете се с нас по всяко време, за да изясни недоволството си и да реши проблема.

Свържете се с нас:

Ако имате някакви въпроси относно моите продукти, моля не се колебайте да се свържете с мен.Аз съм много щастлив да отговори на всички ваши въпроси.В съобщение ще бъде отговорено във времето, с изключение на почивните и празнични дни.Поради разликата в часовата зона между хонг конг и вашето местоположение понякога отговорът ще се задържат.Моля, бъдете търпеливи, благодаря.

БЕЛЕЖКА:

1. поради ефекта на екрана на компютъра или липса на умение снимки, ще бъде една малка разлика се отрази на цвета на изображението.Моля, не бъдете прекалено придирчиви в това!

Етикети: слива тава, 30 мм bezel тава сребро, тава за черупката, керамични обжиговый тава, bezel тава със стъкло, коритото на кабината, тава за игли от неръждаема стомана, тава за сортиране на документи, инсталационния тава двойна, кутията на Пандора към телевизора

Вътрешен размер безеля 8мм
Тип Бижута Находки Конектори
Окклюзия Настройки За Бижута Направи Си Сам Cabs Jewelry Findings
Тип Елемент Бижута Находки
Диаметъра На Продукта 0.8cm
Цвят Античен месинг тон
Oem Приветствованные проекти на клиенти и поръчки OEM
търговска марка СУСБОА
MOQ. 1000 броя
Номер На Модела Родословни обици настройки празни бижута находки
Тип На Метали Мед
Характеристики На Продукта КРЪГ
Материал Метални
Доставка Безплатна доставка чрез въздушна поща

Напишете отзив

8 мм старинни антични медни празните позлатени обеци основния кръг на панела тава шипове игли обеци пост настройки заключения на едро

8 мм старинни антични медни празните позлатени обеци основния кръг на панела тава шипове игли обеци пост настройки заключения на едро

* Материал: месинг * Вътрешен размер: 8 мм, подходяща за кабошонов 8 мм · Цвят: античен месинг тон ( моля, свържете се с нас свободно, ако имате нужда от други цветове, като античен бронз, серебр, златен, оръдие на метал... ) ·

Свързани продукти