10 бр. / лот 15. 5x10. 8x3 см Дядо Коледа и елени, кутия шоколадови бонбони весела Коледа торта бисквити контейнер хранителна опаковка кутия

Нов

6.87лв.

/ 7.81лв.

В наличност

Материал: Хартия

Размер:15.5x10.8x3cm

В пакета е включено: 10 бр./лот

Моля, обърнете внимание: само кутията, не включват никакви бижута.

Доставка:

Ние ще изпратим детайл чрез въздушна поща на Китай в 1-7 работни дни, ако встреченный с изходни дни, тогава ние аранжируем доставка за първи и изпрати веднага в работно време.

Време за доставка:

САЩ 10-20 работни дни

Страни от ЕС и азиатските страны15-25 работни дни

Руската земя и страни от близкия чужбина 25-55 работни дни

Страни от Южна Америка 25-45 работни дни.

Други страни: 25-35 работни дни.

Моля, разберете, че ние не можем да контролираме транзитно време, особено по време на почивка, за закъснение на полет или метеорологичните условия.

Ако имате нужда от помощ при избора на бърза и надеждна транспортна компания, моля, свържете се директно с нас, и ние ще ви дадем нашите най-доброто предложение.

ВРЪЩАНЕ:

Ние предлагаме безплатна 7-дневна гаранция за този продукт и ние ви предлагаме замяна или възстановяване, но всички разходи по доставката за връщане са отговорност на купувача.

моля, обърнете внимание:

1. Ние не покриваме няма информация за щети след употреба на или в резултат на увреждане на вода,

2. пълна незабавна възвръщаемост ще бъде дадена, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние в продължение на 7 дни на нашето място.

Върнатият продукт трябва да включва вашето име, адрес, продукт, дневен телефон и ако се иска възстановяване или замяна.След получаване на върната детайл, ние ще ти върнем на клиента на детале? цената на s (с изключение на цените перевозкы на пратката до).

Условия на продажба:

моля, обърнете внимание:

1. ввозная такса, тягла и задължения, които не са включени в задълженията на цените или перевозкы на пратката деталя.Тези разходи са отговорност на купувача.

2. моля проверете с митниците на вашата страна за това да се определи какво тези допълнителни цените ще предложи до цена/закупуване.

Коментари:

Тъй като вашата обратна връзка е много важна за нас, искрено ви да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.Ние също ще ви дадем положителна оценка.Голямо благодаря!

Ако има някакви проблеми в покупката, моля пишете ни, преди да изпратите своята оценка.Ние ще бъдем много се опита да реши този проблем за вас.

Вашето удовлетворение е нашата най-великата сила.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се погрижат за вас!

Насладете се на пазаруването и приятно прекарайте време в нашия магазин! :-)

Етикети: кутия за торта, Фигурка от 10 бр., кутия за осъществяване на, хартиен контейнер за торта, смесете кутия бисквити, коледни подаръци опаковка кутии с шоколадови бонбони, кутия за кексчета, кашони и опаковане торта за рожден ден, прозрачни кутии за торти, пластмаса носеща торта

Случай Коледа
Материал Картон
търговска марка шинисун
модел Звезда

Напишете отзив

10 бр. / лот 15. 5x10. 8x3 см Дядо Коледа и елени, кутия шоколадови бонбони весела Коледа торта бисквити контейнер хранителна опаковка кутия

10 бр. / лот 15. 5x10. 8x3 см Дядо Коледа и елени, кутия шоколадови бонбони весела Коледа торта бисквити контейнер хранителна опаковка кутия

Материал: Хартия Размер:15.5x10.8x3cm В пакета е включено: 10 бр./лот Моля, обърнете внимание: само кутията, не включват никакви бижута. Доставка: Ние ще изпратим детайл чрез въздушна поща на Китай в 1-7 работни дни, ако встреченный

Свързани продукти