2020 Готвач Равномерно Готвач Костюм Ресторант За Обществено Хранене Лятото Дишащи Мъже Върховете Кухня, Барбекю, Кафене И Фризьорски Салон Облекло

Нов

11.19лв.

/ 15.99лв.

В наличност

Съвети------

Уважаеми клиенти, аз съм много щастлив, че може да дойде в нашия магазин.Нашата фирма е специализирана в производство на форми на работа и може и да OEM.Ако имате нужда от голям брой покупки или търговия на едро, моля свържете се с нас чрез онлайн-услуга за поддръжка на клиенти, или можете да ни остави съобщение онлайн.Трябва да направите пратката, ние можем да ви предоставим информация, нашите продукти са в наличност, моля, бъдете сигурни, да се купи!Желая ви щастлив живот и късмет пазаруване!

Ако сте избрали "икономичен" вид транспорт, а след това в разгара на сезона логистика някои страни ще забави получаването на колети за известно време.Ако вие не можете да закъснението, тогава, Моля, изберете авиапочту, по-бърз транспорт и защита.

Ние предлагаме индивидуални услуги и по-голям брой приоритетни услуги.Можете да се свържете с мен, когато ви е необходим по-големи количества и индивидуални решения.Вие ще получите отстъпка от "изключителна" VIP цена.Очаквам С нетърпение възможността да работят с вас!Аз ще бъда вашият най-добрият доставчик.

Съберете моят магазин, станете на моите фенове, в моя магазин за отстъпка дейности, феновете ще получат по-висока VIP-отстъпка.

Да напомня------

Ние предлагаме услугите печат и бродерия, OEM и Dropshipping , купувачите, които трябва да се свържете с центъра за поддръжка на клиенти, моля, Изпратете своето лого HD в нашия екип за поддръжка на клиенти.

NO. 1 ние можем да бродира или печат, според вашите изисквания.

Няма. 2 моля изпратете ни Логото HD, искаме диаграма на влияние, за да потвърдите.

No. 3 Подгонянный Логос изисква допълнителни такси за направата на поръчката.Моля, свържете се с нашата онлайн услуга за поддръжка на клиенти за получаване на специфични такси.

NO.4 Ако сте стар клиент, моля, изпратете ни лого директно, моля, кликнете на линка потребителски fee, за да плати мито.

Нашите продукти----- моля, разгледайте стока в действителното изложение на продукта, без модели wering като истинската снимка, която ще бъде толкова, колкото получавате.

Нашата служба - - - - можете да общувате с нас по всички въпроси чрез търговски мениджър,ние ще ви отговорим веднага, ако ние не сме в интернет.моля, пишете ни, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Плащане - - - - в днешно време, можете да платите с visa,MasterCard,Western Union,Qiwi и банков превод.повече опции за плащане, ще бъде на разположение в www.ravda-dom.com в бъдеще.

Превоз на товари - - - - нормално ние осигуряваме безплатна превоз на товари чрез въздушна поща стълб на кит.Купувачите от други cuntries,ако правите по-големи поръчки или поръчки ugent, моля свържете се с нас за куриерска перевозкы на пратката преди заплащане.Ние ще намерим най-доброто разрешение, за да се запази цената си.

Етикети: фризьорски салон яке за мъже, кафе униформи, жени в униформа за готвач, униформи-фризьор, магазин униформи, престилка фризьор, екип на фризьорски салон, форма на готвачи, сервитьорът в униформа, китайската униформи-сервитьорка

Характеристика Однобортный
Размер M, L, XL, 2XL, 3XL,4XL
Пол МЪЖ
Сезон Пролет, лято, есен
Материал Polyester
Тип Елемент Якета-Готвач
Ползи за Готвач, Сервитьор, Сервитьорка
Произход CN(произход)
търговска марка Fori
Стил Ръкави къс ръкав
Номер На Модела FWQJ031
Приложими индустрия Ресторант За Обществено Хранене, Хотел, Фурна
Състав На Материала Памук, Полиестер
Тип Тъкани Сукно

Напишете отзив

2020 Готвач Равномерно Готвач Костюм Ресторант За Обществено Хранене Лятото Дишащи Мъже Върховете Кухня, Барбекю, Кафене И Фризьорски Салон Облекло

2020 Готвач Равномерно Готвач Костюм Ресторант За Обществено Хранене Лятото Дишащи Мъже Върховете Кухня, Барбекю, Кафене И Фризьорски Салон Облекло

Съвети------ Уважаеми клиенти, аз съм много щастлив, че може да дойде в нашия магазин.Нашата фирма е специализирана в производство на форми на работа и може и да OEM.Ако имате нужда от голям брой покупки или търговия на едро, моля свържете

Свързани продукти