Маска Система Скелет Каска Открит Каски Черепа На Скелет Страйкбол, Пейнтбол Половина На Лицето, Защитни Каски, Маски За Пейнтбол Игри

Нов

19.19лв.

/ 26.64лв.

В наличност

Тази каска е, 3D-дизайн, уникален стил и индивидуалност, това е вашият най-добър избор за костюми за Хелоуин пародия.

Характеристики:

Тази каска е, 3D-дизайн, уникален стил и индивидуалност.

Това е вашият най-добър избор за Хелоуин костюми, скечове.

Изработен е от висококачествен материал TPU.

Удобни и дишащи, вълшебна паста.

Дизайн на новата майка система 3D.

Подходящ за всички видове спортове на открито.

Технически характеристики:

Тип елемент: каска

Материал: TPU

Цвят: Тан, зелен, камуфлаж цвят, черен, черен камуфлаж, цвят въглеродни влакна(по избор)

Тегло на опаковката: 200 г / 7,05 паунда

Размер на опаковката: 0.17 * 0.14 * 0.105 м / 6.69 * 5.51 * 4.13 инча

Списък на пакетите:

1 * каска

1 * Еластична лента

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили вашият товар е в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Срок За Доставка: 15~60 Дни

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ви възстановим пълната сума на печеливша залагания, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с www.ravda-dom.com.Или пък можете да изберете сами за замяна.

Етикети: маска пейнтбал, каска военен, пълна маска за лице, защитна маска за лице за възрастен, човек в полумаске, каска, маска мотоциклет, маска за лице с череп, пейнтбольный каска wst, cosplay каска, защитете вирус

Характеристика Воздухопроницаемый
Произход CN(произход)

Напишете отзив

Маска Система Скелет Каска Открит Каски Черепа На Скелет Страйкбол, Пейнтбол Половина На Лицето, Защитни Каски, Маски За Пейнтбол Игри

Маска Система Скелет Каска Открит Каски Черепа На Скелет Страйкбол, Пейнтбол Половина На Лицето, Защитни Каски, Маски За Пейнтбол Игри

Тази каска е, 3D-дизайн, уникален стил и индивидуалност, това е вашият най-добър избор за костюми за Хелоуин пародия. Характеристики: Тази каска е, 3D-дизайн, уникален стил и индивидуалност. Това е вашият най-добър избор за Хелоуин

Свързани продукти