Програмируем интелигентен термостат за загряване на вода за включване / изключване с Buit-in сензор със задно осветяване цифров регулатор на температурата

Нов

16.39лв.

/ 19.99лв.

В наличност

Моля, имайте предвид ,че даден продукт е произведен и се разпространява в чужбина и се ръководи от законите на страната на неговия произход.

Характеристики:

Умен регулатор отопление на вода -- Конструированный за отопление боилера вода/газ, смогите да ви помогне да започнете икономически метод за парно, спестяванията на пари и спестявания на енергия.Идеален за дома, офиса, търговски център, хотел и т.н.

Седмичен програмируем -- поддръжка 5+2/6+1/7 настройка на температурата дни различен консултирате с 6 термостати временни режими на ежедневни, много ефективни и енергоспестяващи, за да помогне за понижаване на домашни разходите за енергия.

Вграден сензор - изберете сензора в автоматичен режим термостат ще работят автоматично, за да ви осигури комфортно околната среда.

Гъвкави -- с функция на антифриз, не става замразени; функция Memery спасение може да се създават дори Режа електричество; и замъкът на малко дете, за да се предотврати исун дейност.

Голям LCD дисплей - 2.1 инча голям LCD екран с подсветка, за лесно четене, и вие можете лесно да го използвате дори и в тъмна среда.ABS и PC shell са здрави и трайни, те огнеупорны, надеждни за използване.

Спецификация:

Приложение: термостат за отопление с електрически ток / термостат за отопление на вода(GA)

Материал: ABS + PC

Цвят: Бял

Напрежение: AC 220V

Консумирана мощност: 2 W

Диапазон На Настройка: 5-90℃

Обхват ограничения: 5-90℃ ( фабрична настройка 35℃)

Диференциал смяна: 0.5-10℃ ( фабрична настройка ±1℃)

Температура На Околната Среда: -5-50℃

Защитен корпус: IP20

Материал на корпуса: самостоятелно гасене на КОМПЮТЪРА

продуктовата носи етикет за услугата:

1 * термостат за загряване на вода, GA

1 * Ръководство На Потребителя

2 * винт

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Етикети: къща умен, Терморегулятор 12V, термостат, термостат wifi, цифров термостат, светът на термостата гнезда, терморегулятор със сензор, цифров регулатор на термостата, топлинна термостат, инсталиране на интелигентни термостат

Мощност Power Consumption
Произход CN(произход)
Номер На Модела Термостатный Контролер

Напишете отзив

Програмируем интелигентен термостат за загряване на вода за включване / изключване с Buit-in сензор със задно осветяване цифров регулатор на температурата

Програмируем интелигентен термостат за загряване на вода за включване / изключване с Buit-in сензор със задно осветяване цифров регулатор на температурата

Моля, имайте предвид ,че даден продукт е произведен и се разпространява в чужбина и се ръководи от законите на страната на неговия произход. Характеристики: Умен регулатор отопление на вода -- Конструированный за отопление боилера

Свързани продукти