HUGSIDEA през цялата тропически акула куче през цялата килим постелки за сядане-мини подложки Tapetes океана животни Alfombra мат

Нов

25.99лв.

/ 39.99лв.

В наличност

Материали:филц+гума размер:60x60cm / дебелина: 2mm употреба:антре,хол,спалня,кухня,баня и така нататък характеристика:филцови печат, Артистичен дизайн, тънък обичай:ако искате да използвате собствена снимка,моля свържете се с нас, преди да го купите.

Това е една малка тънка подложка за краката) Моля, имайте предвид)

Дебелината на нашите циновок.Като цяло на външен вид е същия като на снимката.Много ярки цветове, ви харесва.Той също остава на място!Единственото нещо, което тя е тънка.

Плащане:

1.най-добрият начин-това е директна онлайн плащане, което можете да изберете сами.Ако искате други условия на плащане, моля, уведомете ни, по-рано, когато поръчвате.

2.пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 7 дни след пускането на поръчката.или поръчка ще бъде невалиден или отменен система.

3.уверете се,че сте попълнили цялата подробна информация,като лице за контакт, адрес, пощенски код и телефонен номер при попълване на информацията за вашия купувача.

Доставка:

1.Ние безплатна доставка въздушна поща стълб кит постигаме.Безплатна доставка за Epacket в Русия и САЩ,и повечето страни в рамките на 14-55 работни дни.

2. Искаме стоки в рамките на 2-5 работни дни, след като пълна компенсация е подтвержена,ако обезщетението не е на разположение,а след това вашата поръчка ще бъде затворена автоматично.

3.купувачът е отговорен за всяко застрахователно дело,проблеми и щети, причинени от услугата доставка на такива инциденти,закъснения или други въпроси.Освен това, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци и такси, установени в тяхната страна, и стоката ще бъде маркиран като "подарък"или "модел"за лесно митнически и по-малка такса.(ако искате да декларират стоки като друго име деталя,или определете стойност за митниците, моля уведомете ни като направите поръчката си.)

Възстановяване и гарантиране на:

1. Всички стоки са тествани преди да изпрати,така че ако не удовлетворяетесь с покупката, а след това можете да обменят информация в една седмица и вие Mush кантакт ние в рамките на 24 часа от получаване на вашата покупка.

2.разходите за доставка и предаване на стоката не подлежи на връщане, и клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи за връщане и повторно изпращане.

3.всички върнати стоки, трябва да бъде в първоначалното си състояние,включително с кутия и Аксесоари,Мъжки дефекти не може да бъде гарантирано,като счупени,надраскани и така нататък.

4.Foy всички подробности,моля изпратете EMS или местна поща, когато изпратете обратно.

Коментари:

1.ранното потвърждение на купувача ще бъде високо оценена при получаване на стоката.

Етикети: Черна Акула, антенная акула, конфигуриране на килим тропическата, акула тоалетна хартия, италиански вратовръзка, подложка за спални, килим кръг, килим овалния, голям, модерен килим в хола, селски килими за хол

Номер На Модела През цялата килим / подложки / мат изтривалка / подложка за баня
Цвят Синьо/ Плътен Цвят
Вид На Модела Отпечатани животни синьото море
Използването на всекидневна/ спалня/, кухня/ хол/, баня
Опаковка найлонова торбичка за всяка част
Място дневна
Форма КРЪГ
Материал Филцове+Гума
Де Стил Модерен Стил
търговска марка ХУГСИДЕЯ
Стил Пране Ръчно Пране
Техника Машината Е Направена
Размер 60X60CM / thickness
Дизайн ХУГСИДЕЯ
Начини на продажба 1 бр.
Предмет на през цялата tapis /tapete /doormat /alfombra /tapetes
Воспользуйся Начало
Стил Модерен

Напишете отзив

HUGSIDEA през цялата тропически акула куче през цялата килим постелки за сядане-мини подложки Tapetes океана животни Alfombra мат

HUGSIDEA през цялата тропически акула куче през цялата килим постелки за сядане-мини подложки Tapetes океана животни Alfombra мат

Материали:филц+гума размер:60x60cm / дебелина: 2mm употреба:антре,хол,спалня,кухня,баня и така нататък характеристика:филцови печат, Артистичен дизайн, тънък обичай:ако искате да използвате собствена снимка,моля свържете се с нас, преди да го

Свързани продукти