Старинни луксозни изкуствена кожа пътуване кутия за бижута организатор дисплей калъф за съхранение

Нов

45.48лв.

/ 66.87лв.

В наличност

Описание:

Този пътен калъф за бижута портативен и удобен за пътуване, пътуване, пътувания, през уикенда или за бизнес пътувания.

Няколко функции - малък ковчег за бижута, пръстени, колиета, обици, ушни игли, копчета за ръкавели и други малки бижута.Това ще си украса във вътрешността от прах, отпечатъци от пръсти, издраскване и повреди.

Най-добрият избор за подарък-бижутериен органайзер ще се превърне в идеален подарък за вашата майка, приятелка, съпруга, дъщеря, съученици, колеги, приятели и така нататък.Тази ковчег за бижута също е добър подарък за Свети Валентин, подарък за рожден Ден, подарък за майка, подарък за Нова година, сватбен подарък, Подарък за участието, юбилейна подарък и т.н.

Изработен от изкуствена кожа PU отвън, меко кадифе отвътре и здрава главата с цип.Нашите малки организаторите шкатулок за бижута са лесни за переноске и лесни за почистване.

Материал: изкуствена кожа, размер(Д х Ш х в): около 28 х 22 х 8 см/11,02 х 8,66 х 3,15 инча

Пакетът Включва:

1 Бр. Кутия За Бижута

Забележка:

Тъй като размера по-горе, се измерва ръчно, размерът на реалното елемент, който сте получили, може да се различават малко от размера по-горе.

Цвят на елемента, на показаната на снимките може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори не е калибриран еднакво.

Етикети: ковчег за декорации в стил бохо, съхранение на бижута органайзер, пътна ковчег за бижута roll, реколта лидице кутия за съхранение, тъкани органайзер за бижута, гаранция за бижута, кожена ковчег за бижута, скоростна jewlery размер преместване, скоростна storag, опаковка кутии

Материал Кожа
Произход CN(произход)
Опаковка За Бижута И Тип На Дисплея Седалките И Дисплеи

Напишете отзив

Старинни луксозни изкуствена кожа пътуване кутия за бижута организатор дисплей калъф за съхранение

Старинни луксозни изкуствена кожа пътуване кутия за бижута организатор дисплей калъф за съхранение

Описание: Този пътен калъф за бижута портативен и удобен за пътуване, пътуване, пътувания, през уикенда или за бизнес пътувания. Няколко функции - малък ковчег за бижута, пръстени, колиета, обици, ушни игли, копчета за ръкавели и

Свързани продукти