MGUB 2019 нов дизайн леки бижута от неръждаема стомана, златни на цвят овални обеци обръчи за жени LH664

Нов

7.94лв.

/ 8.63лв.

В наличност

56359 горещ

Материал

Неръждаема стомана 316L

Характеристики На Продукта

/ Качество на изработка висока полиране на / предпазване от алергии /

Никога не избледнява / гаранция за качество

Опаковка торба OPP отвътре и отвън на кутията

Размерът или технически характеристики

Размери и технически характеристики, подробно описани в определено измерение.Моля, проверете внимателно спецификацията, когато поставите вашата поръчка.Размер обикновено е приемливи отклонения от около 0.5 инча, можете да се свържете с нас, само в случай, ако имате някакви въпроси за размера.

Цветовете не съвпадат

Малки разлики в цвета може да бъде постигната по някаква причина, например, цвят, отразени в монитора, осветление, фон и т.н. cuased въпреки това, моля, свържете се с нас, ако вие настоявате, вие получавате грешен цвят на елемента, ние ще ви предоставим бърз отговор и решения

Информация За Доставката

Доставка и цена за доставка : безплатна ( Въздушна поща 10-20 работни дни, за да пристигнат )

Ние обикновено ще изпратим чрез плащане с въздушна поща стълб Китаепост или Хонг конг.Ние изпращаме поръчки в рамките на 24 часа , в света, това обикновено отнема 10-20 дни, но понякога около 25 работни дни може да бъде необходимо, за да пристигнат.

Ако общата цена на вашата поръчка на повече от $ 200, а след това ние ще ЕМС ( или ДХЛ , упс , ETK.), те може да достигне до 5 до 7 дни ( можем само да изпратите пакети ЕМС в тези страни : САЩ, Канада, Великобритания, Австралия , Нова Зеландия, Белгия, Дания, Финландия , Гърция, Ирландия, Италия , Норвегия, Швейцария, Португалия , Германия, Швеция, Франция , Испания, Австрия. )

Ако вашият пакет не отговаря на този стандарт , но вие искате той да е най-бързо изпраща, моля, не се колебайте да се свържете с нас, разликата е само в няколко долара !

Гаранция За Обслужване На 100%

100% Възвръщаемост 100% Кредит На 100% Подмяна На 100% Замяна

* В случай на искания за връщане на всички рекламации трябва да включва всички оригинални стоки непокътнати , в повторно продаваемом състояние , цялата оригинална опаковка, включително ръководства, гаранционни бланки и т.н.Разходите за доставка и обработка на товара не подлежи на връщане.Купувачът е отговорен за връщане на пратката за транспортиране на продукти мечка. моля, свържете се с нас преди да се върне .

Коментари

Моля , дайте ни положителен отзив, който сте получили нашия пакет, ако са изпълнени .Както знаете, всеки продавач упорито работи с положителните отзиви.Ние ще направим това, след като можем да го направим .

Ако имате някакви други въпроси , моля, преди да остави отрицателен резултат на въздействието пишете ни .оставя отрицателен резултат, въздействие, не решава проблема.Комуникация между продавача и купувача е по-важен и ефективен от изоставяне отрицателен отзив.

Етикети: златни обръчи с емайл, aretes реколта, Стеллинг златни обеци обръч, златни обеци обръч, обръч от неръждаема стомана, широки златни обръчи, , овални обеци от титанов стомана, горните златни обръчи, , гривни за жени от сребро, тон златни овални обеци обръч

Форма\модел КРЪГ
Глоба или мода Модни модели
Материал Метални
търговска марка МГУБ
Тип Елемент Обеци
Пол ЖЕНИ
Номер На Модела LH664
Размер (Дължина * Широчина) Друго
Стил Хипербола
Тип Обеци Обеци-Халки
Тип На Метали неръждаема стомана
Произход CN(произход)

Напишете отзив

MGUB 2019 нов дизайн леки бижута от неръждаема стомана, златни на цвят овални обеци обръчи за жени LH664

MGUB 2019 нов дизайн леки бижута от неръждаема стомана, златни на цвят овални обеци обръчи за жени LH664

56359 горещ Материал Неръждаема стомана 316L Характеристики На Продукта / Качество на изработка висока полиране на / предпазване от алергии / Никога не избледнява / гаранция за качество Опаковка торба OPP отвътре и отвън

Свързани продукти