FOTGA макро автофокус автофокус удължител 10мм 16mm набор от ГД " за Samsung NX mount

Нов

40.79лв.

/ 47.99лв.

В наличност

FOTGA макро автофокус автофокус удължител 10мм 16mm набор от ГД " за Samsung NX mount!

Въведение:

Този висококачествен автоматичен набор от макро-удлинительных тръби, предназначени за това, за обектив може да фокусира по-близо от обичайното му минимално разстояние на фокусиране.Сближаване има ефект на уголемяване на вашия обект (което го прави по-големи във визьора и на вашите снимки).Те са изключително полезни за макро снимки, като позволява да конвертирате почти всеки обектив в макро обектив за малка част от разходите при запазване на първоначалния оптично качество .

Удлинительные тръба DG нямат оптика.Те са монтирани между корпуса на фотоапарата и обектива, за да се създаде по-голямо разстояние между обектива и повърхността на филма.При преместването на бащата на обектива от филм или CCD-сензора на фотоапарата, обектива е принуден да се фокусирам много по-близо, отколкото обикновено.Колкото повече дължина удлинительной тръба, толкова по-близо обектив може да фокусира.

Той идва под формата на набиране (10 мм+16 мм).Той съдържа тръба 2пкс в различна дължина от 10мм / 16мм, който може да се използва всяка комбинация или поотделно, за да получите различно увеличение.

Конструированный с електронни контакти,които да го подкрепят автоматично се фокусира на автоматична скорост на затвора, ETK.Той позволява да се използват всички режими на снимане камера,изисква компенсация на експозицията.

Спецификация:

Марка: FOTGA

Диаметър на тръбите: около 61,5 mm

Дължина на тръба: 10 мм,16 мм

Вграден метален нож и пластмасов корпус

Подходящ за:

за Samsung NX монтиране на камери

Пакетът включва:

Метал автоматично макро удължител 10мм + 16 mm комплект х 1

(С оригинален пакет)

Етикети: метеоритное пръстен, макро пръстен, рельсовая тяга, анти-мишката, nx, кутия за мат, макро камери, nx1000, обектив nx 10, обектив nx 14

Калибър удлинительная тръба 10мм + 16мм
Пакет ДА
търговска марка ФОТГА
Номер На Модела за Samsung NX mount

Напишете отзив

FOTGA макро автофокус автофокус удължител 10мм 16mm набор от ГД

FOTGA макро автофокус автофокус удължител 10мм 16mm набор от ГД " за Samsung NX mount

FOTGA макро автофокус автофокус удължител 10мм 16mm набор от ГД за Samsung NX mount! Въведение: Този висококачествен автоматичен набор от макро-удлинительных тръби, предназначени за това, за обектив може да фокусира по-близо от обичайното

Свързани продукти