Най-новият дизайн на магистрала Route 66 висулка 316L бижута от неръждаема стомана колоездач стил висулка

Нов

8.64лв.

/ 10.55лв.

В наличност

Описание

Модерен Стил

Състояние

100% Чисто Нов

Качество

ААА+

Материал

Неръждаема стомана 316L

позиция

pendant

Място на произход Гуанджоу

Минимална Поръчка

1 бр.

Срок на доставка

в продължение на 5 дни

Условия на доставка

DHL, EMS, E-packet ,China Post,Hong Kong Post и т.н

Плащане ние предпочитаме плащане чрез НАБИРАТЕЛНИ, и това е най-сигурният начин.Преди извършване на плащането, моля, уверете се, че адресът за доставка и телефонен номер са посочени правилно.Благодарим ви.

Доставка

след получаване на вашата поръчка, ние ще доставим пратката в рамките на 5 дни.Ние ще изпратим на всички нашите продукти на световно EMS/DHL/China Post /Hongkong Post/E-packet.Искаме стоки стълб, кит и e-packet свободна корабоплаването ако не изберете други начини перевозкы на пратката.Ние също така можем да предложим безплатна доставка за EMS или DHL, ако поръчката надвишава 350 долара.

Пакет

Политика на връщане Ако ние ви изпращаме е грешен или дефектен продукт, моля, свържете се с нас.Ние носим отговорност за връщане или замяна.Ако в продължение на 35 дни, вие не сте получили своя продукт, моля, свържете се с нас.Ние ще проверим информация за доставка.Всякакви други въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние винаги ще се радваме да ви служи.Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас.Дайте ни шанс да коригирате грешките.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Благодаря Ви за разбирането.

Отзиви

Моля, свържете се с нас преди да тръгнете на неутрална(3 звезди) или отрицателна (1-2 звезди) обратна връзка.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя щастливо настроение за пазаруване тук.Благодарим ви!За да получите бърз отговор и комуникация, ние ви препоръчваме да се свържете с нас по TradeManager много благодаря за Вашето посещение !!!

Етикети: f2 pro филм 1бр, f2 pro case hits, ДБЗ бащата на момичета, клетка цифри dbz, помещение 27 5 велосипеди, камера 2mp 1080p, камера 28 мм аспх, dbz мъжки чехъл е, камера 3g indoor

Тип На Метали неръждаема стомана
Предмет на Pendant
Глоба или мода Модни модели
Тип Елемент Окачване
Стил Модерен И Романтичен
Форма\модел Лицето
Доставка в продължение на 5 дни
Пол МЪЖ
страна на произход Китай
Състоянието На Продукти 100% Чисто Нов
Минимална Поръчка 1 бр.
Качество ААА+
Съвместимост Всичко, Което Е Съвместимо
Тип Суспензии Кръг
Материал Неръждаема стомана 316L
Номер На Модела gttk
търговска марка Rany&Roy

Напишете отзив

Най-новият дизайн на магистрала Route 66 висулка 316L бижута от неръждаема стомана колоездач стил висулка

Най-новият дизайн на магистрала Route 66 висулка 316L бижута от неръждаема стомана колоездач стил висулка

Описание Модерен Стил Състояние 100% Чисто Нов Качество ААА+ Материал Неръждаема стомана 316L позиция pendant Място на произход Гуанджоу Минимална Поръчка 1 бр. Срок на доставка в продължение

Свързани продукти