Jiayigong A Line Сватбени Рокли Мода Ръкави Прилеп V Образно Деколте Лейси Апликация Тюл На Гърба Сватбена Рокля Robe De Mariage

Нов

158.42лв.

/ 264.04лв.

В наличност

1. като честен продавач, Ние гарантираме, че рокля ще бъде на 90%- 99% по същия, като на оригиналния образ .Ако искате&nb sp;100% точно, моля, извинете ме.В света няма два абсолютно еднакви корнизи.Ние не можем да гарантираме, така че, моля, не пускайте поръчка, ако все още настоявате на 100% такъв.Благодарим ви за разбирането.

2. рокля не включва никакви принадлежности, като воал, ръкавици, долната пола вътре и така нататък.Наддаване отиват само за една рокля!Ако имате нужда от аксесоари, моля, свържете се с нас!

3. Подгонянный размер (включително плюс размер)/ цвят нужда от допълнителен хонорар USD30.00 часа.

4. всяка промяна на размер/цвят/специална заявка не се приемат, след като домакин поръчка надвишава 24 часа.

5. Ако искате да откажете поръчката: ние приемаме пълно връщане на парите в рамките на 24 часа след подаване на поръчката; има само 50% частично връщане след подаване на поръчката за повече от 24 часа(50% - това е цената на нашето материал).

6. ние обещаваме доставка рокли в продължение на 10-15 дни(не по-голям ред), като правило, идва Aliexress стандартен начин за доставка и е безплатна.

Срок на доставка: 15-30 работни дни в основни дестинации, а не в далечни страни.

Ако ви трябва спешно моля,свържете се с нас, за да изпрати бърза доставка(например, DHL, Fedex...), но това трябва да плащат допълнителна такса.в противен случай ние ще настояват за доставка на въздушна поща.

Вашето удовлетворение е за нас най-важно.

При пристигане на пратката ви препоръчваме да се провери и да се увери, че роклята или дрехи са направени в съответствие със стандартен размер или индивидуални измервания, които сте задали.Примерьте си рокля или костюм възможно най-скоро, без да махате етикетите не се променя и не забърсване на рокля.Ако върнете или обмениваете рокли, облекло и аксесоари, моля, уверете се, че те са в първоначалното си състояние - неношеные, немити, нормалните, здрави, чисти, без кърпичка и косата, с непокътнати и прикрепена бирками.

Ако информация за повредени или загубени, когато те ще бъдат върнати, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

Скъпи, дессес направени по поръчка всички те са ръчно шият и те трябва дълго време да се транспортира, там може да е малко пайети/мъниста/кристал/писалка/цветове отваливаются, това не се отнася до качеството въпроси, моля, любезно ме разбирайте погрешно това, ние ще направим всичко възможно за вас, искрено се надявам, че можете да го обичам, Благодаря ви толкова много!

Етикети: бордо рокли, рокля, рокля СРЯ, рокля на шаферка, мятная лейси апликация, вышитое мъниста бална рокля Сватбена рокля, рокля ленено макси, рокля на шаферка, сватбена рокля с волани, дантелени рокли jearrival

Силует А-ЛИНИЯ
Плат, Булчински Рокли Тюл
Реалните Изображения ДА
Вграден сутиен ДА
За Бременни Жени No
Дължина На Роклята Дължина На Пода
Елемент На Модата Илюзия
Случай Сватбената Парти
Деколтето V-Образно Деколте
Стил Ръкави Ръкав Крило На Прилеп
Влак НЯМА
Тип Елемент Сватбени Рокли
Цвят Направени По Поръчка
Moq 1 парче
Аксесоари Цената не включва
Украса Апликация
Номер На Модела 1005001567015454
Задната Част На Конструкцията без облегалки
Талия Натурални
Размер Custom Made
Дължина ръкав(см) Половината от
търговска марка Цзяигун
Произход Китай(континентален)
Доставка Aliexpress стандартна доставка или по искане
Качество висок
Тип На Изображението Реални Снимки

Напишете отзив

Jiayigong A Line Сватбени Рокли Мода Ръкави Прилеп V Образно Деколте Лейси Апликация Тюл На Гърба Сватбена Рокля Robe De Mariage

Jiayigong A Line Сватбени Рокли Мода Ръкави Прилеп V Образно Деколте Лейси Апликация Тюл На Гърба Сватбена Рокля Robe De Mariage

1. като честен продавач, Ние гарантираме, че рокля ще бъде на 90%- 99% по същия, като на оригиналния образ .Ако искате&nb sp;100% точно, моля, извинете ме.В света няма два абсолютно еднакви корнизи.Ние не можем да гарантираме, така че, моля, не пускайте

Свързани продукти