Подходящ за ново 10. 1 "Polaroid pearl оригинален плосък сензорен екран CZY66490A01-спк стартира строителни ръкописно индукционный сензорен екран

Нов

12.24лв.

/ 14.40лв.

В наличност

Ние сме професионален производител на цифрово оборудване с докосване на екрана, ние също имаме търговците на едро Alibaba.Ние предлагаме хиляди на цифрови устройства със сензорен екран.Колкото повече ти трябва, толкова по-добре ще бъде цената.

Описание на продукта:

* 100% тест преди изпращането, ние не сме професионални фотографи, така че на снимките не са много рафинирани, всички снимки, показани в Интернет, направени с реални образци, така че, моля, уверете се, че вашите снимки са същите като нашите!Моля, проверете внимателно тази снимка, за да сте сигурни, че това е точно това, което ви трябва.Ако не сте сигурни, моля, свържете се директно с нас и изпратете вашата снимка или не.Разкажете ни за вашия хардуер.Ние не носим отговорност за грешна залог. Благодарим ви за разбирането!

Благодарим ви!

* Моля, оставете на точното пълно име (особено на купувача от BG) и телефонния номер.Когато попълвате вашата информация, като купувач, за да куриери можем да Си проект своевременно и лесно.

* Моля, обърнете внимание върху желания от вас цвят, преди да купите.Ако цветът не е маркиран, ние ще го доставим на случаен принцип.Ако не сте доволни след получаване на стоката, може да върне и обмен на стоки, но купувачът трябва да плати транспорта до там и обратно, моля, прочетете внимателно описанието на продукта, благодаря!

Предупреждение:

* ръководство за инсталиране не е включена в комплекта.Ние не носим отговорност за щети, причинени от инсталирането на това приложение.Моля, уверете се, че знаете как да го инсталирате, преди да започне наддаване.Благодарим ви за разбирането!

* Ние можем да гарантираме, че онова, което получавате, е съвместим с вашето таблета,

* Моля, не купувайте, ако не приемате A + съвместим сензорен екран, цифров преобразувател с различни номера на гъвкави кабели, защото нашият заглавие / описание / снимка статус не се предлага на пазара, благодаря!

1. всеки екран тествани преди да изпрати & работата на 100%; коригирайте / замяна на стари, повредени, напукани, повредени стени докосване.

2. след получаване на стоката не разрывайте филм, не наклеивайте лепило на гърба, първо проверете дали на машината, извадете стария екрана, поставете нов екран, Вижте, нормално ли е чувствителността.Моля, не забравяйте да опитате тази машина на първо място.Уверете се, че качеството е в ред.Да се възстановява.Лесно изгаряне на дънната платка, и докосване на екрана, ние за това не носим отговорност. +

3. преди тест за свързване на източник на захранване трябва да бъде изключен, в противен случай лесно изгори дънната платка и сензорен екран, ако те не работят, ние не носим отговорност.

Етикети: метална поставка, нива таблетка, малко хапче, препарат за съдомиялна машина, начертайте ръкавица, дневник готическия, начертайте стилус, биолог, lg v700, Бележник водоустойчив

Размер На Дисплея 10.1 инча
Номер На Модела CZY66490A01-СПК СТАРТИРА СТРОИТЕЛНИ
Съвместим Марка Универсален
Вид На Продукта Touchpad Таблет
Документ CE
Произход CN(произход)
Тип На Екрана Капацитивен Екран

Напишете отзив

Подходящ за ново 10. 1

Подходящ за ново 10. 1 "Polaroid pearl оригинален плосък сензорен екран CZY66490A01-спк стартира строителни ръкописно индукционный сензорен екран

Ние сме професионален производител на цифрово оборудване с докосване на екрана, ние също имаме търговците на едро Alibaba.Ние предлагаме хиляди на цифрови устройства със сензорен екран.Колкото повече ти трябва, толкова по-добре ще бъде цената. Описание

Свързани продукти