2020 Жени Плътен Цвят Къса Яке Свободна Яке Дами Стил На Работа Малък Костюм С Един Бутон Пеперуда Топ На А1

Нов

37.61лв.

/ 80.01лв.

В наличност

Внимание : 1. Изберете размер : моля, стриктно следвайте размер на диаграма, за да изберете размер.Да Не се избират пряко, в съответствие с техните навици. 2. Размер Allwance : размер се измерва от нас самите, от време на време има някои грешки, но винаги в рамките на 3 см. 3. Азиатски размер : нашите размера на азиатски размер , може да бъде по-малко от американски/европейски размер, моля, прочетете внимателно нашите детайли на размера преди да поръчате продукт .

Начин на ПЛАЩАНЕ:

Преди пускането на вашата поръчка,Моля, потвърдете подробности с нас, ако имате запитване за подробности.Моля, извършете плащането в рамките на 3 дни от поръчката, ако това е възможно.

ДОСТАВКА:

1.Време за подготовка:нуждаем се от 3-5 работни дни, за да подготвят вашата поръчка е в съответствие с нашите многобройни поръчки всеки ден.

2.моля,проверете адреса си,когато пишете в www.ravda-dom.com, ако искате да го промените, преди да можем да доставим си, моля, уведомете ни на нов адрес.

3.За Митнически Такси

Като се има предвид предимствата на нашите клиенти,ние сме принудени да изпратите вашата поръчка по обикновена поща.

Моля да разберете, обаче, митническа такса от нашия контрол ние не можем да гарантираме, че няма данъчно задължение и няма да носи никаква данъчно задължение.Ние искрено се извиняваме за всички неудобства, които това може да ви причинят.

КОМЕНТАРИ:

1.Ако сте доволни от нашите продукти и услуги,моля, оставете своя положителен отзив и 5 звезди.

2.Ако не сте доволни от нашите продукти,моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.ние гарантираме, че ще бъдем на 100% slove всеки проблем за вас и да ви направи доволни.

ПОДДРЪЖКА:

1.Ние се грижим за нашите уважавани клиенти и винаги ще се стараем да ви помогне,надяваме се да се установи с вас дългосрочен бизнес.

2.моля, свържете се с нас на TRADEMANGGER, преди да напусне всяка отрицателна обратна връзка или отворете спор на сайта.Моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.

Етикети: наметало-пеперуда, деним яке-пеперуда, есенното яке дамски, продажба на якета, бродерия яке дамски, фугу жилетка женски, сако в цветенце, яке къс дамски, яке с високо рамо, камуфлаж Блейзър

Тип Строен
Яка Отложной яка
Материал Polyester
Вид Връхни Дрехи Якета
Дължина ръкав(см) Пълен
Дължината На Дрехата Кратък
Пол ЖЕНИ
търговска марка HYGYXX
Украса Лук
Тип Елемент Връхни Дрехи И Палта
Затворен No
Тип На Затваряне Закрит Бутон
Дебелина на СТАНДАРТ
Номер На Модела Блейзър-Пеперуда
Вид На Модела Твърд
Стил Ръкави Редовен
Стил главната улица

Напишете отзив

2020 Жени Плътен Цвят Къса Яке Свободна Яке Дами Стил На Работа Малък Костюм С Един Бутон Пеперуда Топ На А1

2020 Жени Плътен Цвят Къса Яке Свободна Яке Дами Стил На Работа Малък Костюм С Един Бутон Пеперуда Топ На А1

Внимание : 1. Изберете размер : моля, стриктно следвайте размер на диаграма, за да изберете размер.Да Не се избират пряко, в съответствие с техните навици. 2. Размер Allwance : размер се измерва от нас самите, от време на време има някои грешки, но

Свързани продукти