Гриффон Сватбена Рокля Елегантна Лодка Врата Стягам Русалка Рокля С Класически Рамото Просто Сватбена Рокля Размер

Нов

72.80лв.

/ 107.06лв.

В наличност

[xlmodel] - [по поръчка] - [53060]

[xlmodel]-[снимка]-[0000] снимки на продукта

[xlmodel] - [по поръчка] - [53061]

Моля, прочетете преди да купите:

1) изпълнени по поръчка рокля е нужно време за шиене, след като поръчка за около 7-15 дни може да се зареди, ако не може да чака, моля, не казва!Завършен по поръчка рокля не приема отказ и възстановяване!Някои от стандартен размер рокля е нужно време шевове също, шиене време около 3-7 дни.

2) Ако искате да получите бързо, Моля, изберете DHL, UPS EMS FEDEX или друг бърз начин за доставка, безплатна доставка най-бавни!

3) Ако купувач се нуждаят от повече от една рокля, а след това моля да закупите всички рокли ви в също време.Ако не се купуват в същото време, това ще е малък проблем разлика в цветовете.Ако роклята, закупен в различно време, има различни проблеми с цвят, продавачът не носи отговорност.

4) направени по поръчка рокля не приема отказ и връщане,ако проблемът е в качеството!

5) потребителски размер изисква допълнителни такси, можете да се свържете с центъра за поддръжка на клиенти.Или поръчайте елементи "custim size" директно.

Връщане на стока и пари:

Ако ние ще изпратим имейл на погрешен стил или грешен цвят, ние можем да ви върне парите или да изпратите повторно.продукт, който е повреден или липсва, не подлежи на връщане.

Ако стоките не отговарят на вашите нужди, ние можем да се вземе от вас възстановяване.Разходите за транспортни услуги се плаща от купувача.

На Връщане Бележки:

1) Ако имате нужда да си върне някои стоки, моля, не забравяйте да запишете върнати стоки и аксесоари живи.

2) трябва да поеме всички необходими логистични разходи за връщане на парите.Купувачите са отговорни за обратна доставка на стоки в подходящи опаковки.

3) ние ще обявим пратката като подарък на ниска цена, за да се избегнат проблеми на митницата.Преди връщането на продукта, моля, уверете се, че сте получили нашия (продавача) обратен адрес.Моля възползвайте се от обикновените пощенски услуги и ни изпратете номер за проследяване.След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.

4) Ако имате нужда от по-бързо изпращане, Моля, изберете начин перевозкы на пратката искате и заплащане на допълнителна цена.Или се свържете с нас предварително.

5) изображението в резултат от условията на снимане е възможно е хроматическую аберрацию, ако не сте сигурни за цветове,моля свържете се с нас преди да направите поръчка по поръчка.

6) Ако продуктите са повредени по начин, тогава моля съхранява цялата документация и опаковката и свържете се с нас в рамките на 7 дни от получаването на инструкции за развитие.

Етикети: жените рокля, къси булчински рокли, тенекеджия рокли, Бална Рокля, рокля СРЯ, сирената нарязани на сватбена рокля, вышитое мъниста бална рокля Сватбена рокля, fleurs, сватбена рокля русалка, рокля ленено макси

Задната Част На Конструкцията Стягам
Произход CN(произход)
Вграден сутиен ДА
Талия Натурални
търговска марка Гриффон
Украса Дантела
Дължина На Роклята Дължина На Пода
Дължина ръкав(см) Кратък
Номер На Модела MD
Силует Русалка / Тромпет
Реалните Изображения ДА
Плат, Булчински Рокли Тюл
За Бременни Жени No
Елемент На Модата Прост
Деколтето Горловина Лодки
Стил Ръкави С спущенным рамо
Влак НЯМА

Напишете отзив

Гриффон Сватбена Рокля Елегантна Лодка Врата Стягам Русалка Рокля С Класически Рамото Просто Сватбена Рокля Размер

Гриффон Сватбена Рокля Елегантна Лодка Врата Стягам Русалка Рокля С Класически Рамото Просто Сватбена Рокля Размер

[xlmodel] - [по поръчка] - [53060] [xlmodel]-[снимка]-[0000] снимки на продукта [xlmodel] - [по поръчка] - [53061] Моля, прочетете преди да купите: 1) изпълнени по поръчка рокля е нужно време за шиене, след като поръчка за около 7-15 дни може да се зареди,

Свързани продукти