Бягство от верижни Кандалов,Бягство от белезници ,сребърен цвят - магически трик, в едър план,градинска магия,аксесоари

Нов

8.15лв.

/ 11.63лв.

В наличност

Бягство От Верижни Кандалов

Notd: не включвайте заключване

Това е един от любимите ми, защото е толкова убедително за вашата аудитория.Вашите китката здраво привързани към пода.

краищата на дългата метални скоби закопчава с помощта на две тежки вериги и замъци.Бягство изглежда невъзможно, но нищо

това е невъзможно в света на магията.Всичко може да се изследва.Дори и използвайте заимствованный замъка!

ДЕМОНСТРАЦИЯ:

Моля прочетете по-долу Значение:

Доставка:

При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. (Повечето детайли свободна корабоплаването, вие няма получка нужди за такса перевозкы на пратката в този вид).Искаме информация в рамките на 2 дни след като вашата обезщетението ще се извърши.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превози, поради разликите във времето на потребителски почистване на отделните страни, които могат да повлияят върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

Плащане:

Ние приемаме всяко плащане, който желаете, можете да се свържете с нас на първо място, когато искате да използвате друг плащане.

ВРЪЩАНЕ:

Ние правим всичко възможно, за да обслужим нашите клиенти възможно най-добре.

1. Ние ще ви върнем парите, ако възстановяването на стоки в рамките на 3 дни от датата на получаване от ваша страна на продуктите по каквато и да е причина, без никакви щети или загуби.И купувачът трябва да носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

2. целият трик изпраща вън ще бъдат тествани един по един, така че ако имаш проблем, моля осигурете ни всички доказателства (фото или видео), след като го разгледа, ще изпрати нов трик за вас. (в повечето случаи време-това не е проблем трик, това е купувачът не знае как в него да се играят)

Обратна Връзка И Спорове:

1. детайли, които сте получили с всички проблеми, моля, свържете се с нас: първо, ще се slove за вас, не отваряйте спор.

2. вашите откровени и директни признания и оценки са много важни за нас!Това показва, колко ние сме честни и полезни, и това помага да се определи нашият най-подходящия рейтинг тук, в Alibaba.

3. Ние много сериозно се отнасяме към вашите жалби и спорове и ще предприемем всички разумни мерки за разрешаване на оплакванията, преди да сте опубликуете вашия кометар.

Етикети: верижна магически трик, верижна reliance, професионално ръчно леене, полицай професионалист с белезници, аксесоари ръчна професионалист, кожени белезници, филмов реквизит, дантела на кръст, наручник, метални белезници

Размер One Size
Тип Верига
Формуляр За Участие Магия в близък план
Възрастова Група Възрастни
Пол Унисекс
Характеристики Етап
Материал Метални
място на произход на стоките Шанхай, Китай (Континентален)

Напишете отзив

Бягство от верижни Кандалов,Бягство от белезници ,сребърен цвят - магически трик, в едър план,градинска магия,аксесоари

Бягство от верижни Кандалов,Бягство от белезници ,сребърен цвят - магически трик, в едър план,градинска магия,аксесоари

Бягство От Верижни Кандалов Notd: не включвайте заключване Това е един от любимите ми, защото е толкова убедително за вашата аудитория.Вашите китката здраво привързани към пода. краищата на дългата метални скоби закопчава с

Свързани продукти