Акрил (PMMA) Дъгата/сияещ лист (Rainbow 2 страни обича), дебелина 3.0 mm (3/25"), 2 цвята/7 размери на разположение!

Нов

111.94лв.

В наличност

Продукт: акрил Модел/блестящ лист - материал: акрил/ПЛЕКСИГЛАС - вид производство: леене + стрелба - толеранс: +/-0,1 мм дебелина, +/-1,0 мм в дължина и ширина - покритие на повърхността: двете страни гланц - защита: прозрачно защитно фолио от двете страни - методи на рязане: лазер, фреза с ЦПУ фреза, настолна трион

i-Materials® Дъгата акрилен лист създава ослепителен цветови промени и драматични атрактивни движение, и всичко това без специално осветление!Султана лист магически прелива светло цветове, които се променят по малко движение на зрителя.С помощта на дифузната светлина за създаване на собствени светлинни ефекти, размисъл Рейнбоу лист зареждат с енергия дисплеи P-O-P, надписи и магазина за осветителни тела. - Моля, имайте предвид, че всички листни продукти, с които работим, са ръчно изработени.размери, дебелина и цвят представа зависи от производствените отклонения и могат да бъдат неточни.Също така имайте предвид, че настройките на монитора, могат да варират от компютър към компютър и могат да нарушат действителните цветове.

- Детайлите са продадени на" както е " основа, моля задайте всички въпроси преди да си купите, за да се избегне получаване на детайли, които не удовлетворяетесь С.

- Ние само ще изпратим на подтверженному адрес гарантирани www.ravda-dom.com.Преди да платите, моля, уверете се, че вашият адрес, регистриран в www.ravda-dom.com, съвпада с адреса, на който искате да ни изпратите.

- Проби обикновено ще бъдат изпратени след 3~5 дни след получаване на плащането (с изключение на събота, неделя и празнични дни) пощенска услуга, която обикновено отнема от 10 до 20 работни дни за доставка.

- Ние покриване на разходите за опаковъчни материали, товаро-разтоварни дейности и разходи, свързани с пощенски отправлениями.Купувачите ще бъдат държани отговорни за мита, данъци и такси за митническо освобождаване в съответствие с изискванията на законодателството на страната.

- Ние се стремим към най-стабилен и экономичному начина на доставка на услуги на нашите клиенти.В действителност международната доставка е силно зависима от куриерска фирма и местните обичаи / такси.Ако не получите стоката си в срок, моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ.

- Купувачът поема върху себе си на връщане на разходите.

- Всички рекламации трябва да бъдат изпълнени в рамките на 7 дни след успешна доставка в съответствие с протокола за проследяване, и се уверете, че върнатите стоки са в оригиналния им и неизползвано състояние и никога не са монтирани.Безусловно възстановяване или замяна да не се приема след изтичане на 7 дни от датата на успешна доставка.

Етикети: стъкло 350 мл vintag, jubao гърне украшение, jubba manche court, стъкло 3 d xiaomi 3, стъкло 260 кръг 3d, Джубба момче на 15 години, обучение по плуване на децата, хиалуроновата киселина 100, хиалуроновата киселина е обратно

търговска марка i-материали
Цвят Син/Розов
Материал Акрил
Коефициент на пропускливост на светлина 92%
Характеристика Дъгата / На Излъчване
Номер На Модела IR030
Произход CN(произход)
Стил Модерен
Форма Правоъгълник

Напишете отзив

Акрил (PMMA) Дъгата/сияещ лист (Rainbow 2 страни обича), дебелина 3.0 mm (3/25

Акрил (PMMA) Дъгата/сияещ лист (Rainbow 2 страни обича), дебелина 3.0 mm (3/25"), 2 цвята/7 размери на разположение!

Продукт: акрил Модел/блестящ лист - материал: акрил/ПЛЕКСИГЛАС - вид производство: леене + стрелба - толеранс: +/-0,1 мм дебелина, +/-1,0 мм в дължина и ширина - покритие на повърхността: двете страни гланц - защита: прозрачно защитно фолио от двете

Свързани продукти