Nordic Style Moon Stars Crafts Dream Catcher Wind Chimes Собственоръчно Бохемска Dreamcatcher Net For Wall Hanging Home Decoration

Нов

12.95лв.

/ 14.07лв.

В наличност

Скандинавски Стил Звезди Луната Занаяти Ловец На Сънища Камбанките Ръчно Изработени Чешки Ловец На Сънища Мрежа За Стена За Декорация На Дома

Елементи На Маркер:

1、Nordic стил декорация на стените: чисто ръчно изработени гоблени ловец на сънища е прост Nordic стил декорация на дома стена, която добавя усещане за ръчна изработка на изкуството в стаята си.

2, окачен медальон: красива тъкани ловец на сънища може да бъде окачен на измерительную кутия в спалнята и хола, като затвори измерительную кутия, за вашата стая, не е грозен поради измерване на кутията.

3、мач със светлини: ако виси гоблен украсени със светлини, той ще има друг ефект, който може да украсите вашата сватба и парти (пакетът не включва леки струни, така че трябва да се приготвим сами).

4、Широки Възможности за: Естествен памучен конец е регулиране на температурата,антиалергични, антистатични, околната среда и анти-бактериални свойства.По този начин, чисто висулка ръчно тъкане няма мирис, че е универсален декорация.

5、Подходящите Случаи: Висулка от бохемски гоблен може украса на сватба в бохемски стил и да направи вашата сватба още по-красива.

Характеристика:

Ловец на сънища може да се окачи в спалнята и хола или украса на вашата сватба.

Технически характеристики:

1. размери: обща дължина: около 96 см/37,80 инча, височина на Луната: около 20 см/7,87 инча

2. Материал: памук и метал

3. Подходящ за: универсален

продуктовата носи етикет за услугата:

1 * Висулка Ловец На Сънища

Забележка:

Поради ръчно измерване на размер, може да има допуск 1-2 виж

Начини на плащане:

· Можете да платите някоя от посочените по-горе начини, и ад урегулирует в рамките на 3 дни след пускането на поръчката.

* Плащането ще бъде потвърдена от www.ravda-dom.com в рамките на 24 часа и ние ще обработим вашата поръчка, тъй като само това ще приключи.

· Ако вашата поръчка да е затворена по съображения за сигурност, ще трябва да подадат заявление в www.ravda-dom.com.

· Възстановяване, причинени от отмяна на поръчка, споразумение за връщането или медиация, ще бъде обработена веднага и обикновено отнема около 7-10 работни дни, за да достигне своя сметка.

Доставка и опаковка:

· Всички данни ще бъдат проверени и добре опаковани, преди да изпратите.Поръчките се доставят в рамките на 2-5 работни дни след приключване на плащането.

· Тегло на пратката чрез обикновена поща е ограничен до 2 кг. искаме отделно ако тегло над 2kg.

* Това обикновено отнема около 15-60 дни и може да е малко по-дълго в някакъв отдалечен район.

· Можете да изберете най-бързият начин на доставка, ако искате да получите пратката преди, и за това ще трябва да заплати разходите за доставка.

Етикети: богемское слама човек украса, етикетът на ловец на сънища, декорация в стила на Буда, силен ловец на сънища, бохемски стил декорация на малко дете, златен ловец на сънища, окачване ловец на сънища, ловец на сънища русалки, богемное шарени украса, богемское украса krans

тип10 декорация на дома
Тип 4 Камбаните на вятъра
Тип3 Декорация На Детска Стая
Материал Пластмаса
Тип 2 Ловец На Сънища
Тема Домашни любимци
тип 9 kinderkamer decoratie
Стил Модерен
тип 7 decoracion habitacion
Тип 5 начало декор,стая Декор,украса на стаята
тип1 ozdoby do pokoju
тип 8 kinderzimmer
Тип12 decoracion nordica
Тип 6 декор на детска стая
Тип11 киндеркамер
Тип Вятърни Свирки И Висящи Украшения

Напишете отзив

Nordic Style Moon Stars Crafts Dream Catcher Wind Chimes Собственоръчно Бохемска Dreamcatcher Net For Wall Hanging Home Decoration

Nordic Style Moon Stars Crafts Dream Catcher Wind Chimes Собственоръчно Бохемска Dreamcatcher Net For Wall Hanging Home Decoration

Скандинавски Стил Звезди Луната Занаяти Ловец На Сънища Камбанките Ръчно Изработени Чешки Ловец На Сънища Мрежа За Стена За Декорация На Дома Елементи На Маркер: 1、Nordic стил декорация на стените: чисто ръчно изработени гоблени

Свързани продукти