Коледни Чорапи Дамски Зимни Плюшени Дебели Топли Меки Нескользящие До Средата На Прасците Домашни Подови Чорапи, Трикотаж Носочные Бижута Подарък Партия

Нов

12.55лв.

/ 20.92лв.

В наличност

Плюшени чорапи с дължина до средата на прасците изглеждат толкова топли и нежни.С нескользящими детайли на стъпалото не трябва да се притеснявате за скользком пода.Носете ги, за да предпазите краката от студено на пода.

Характеристики:

Изработен от тънък плат, удобен и мек.

Плюшени чорапи, дебели и топли.

Нескользящие детайли на стъпалото.

Уютни подови чорапи за ежедневно носене у дома.

Технически характеристики:

Тип Елемент: Чорапи

Цвят: бордо / Lake blue / Тъмно син / черен / сив / розов / хакове (по избор)

Размер: Един Размер

Възрастова Група: Възрастни

Пол: Жена

Материал: Полиестер

Дължина: Дължината До Средата На Прасците

Вид На Модела: Твърда

Стил: Casual

Тегло: Прибл. 170 г / 6,0 мл

Бележки:

1. Информация за размера, предназначени само за справка, моля, позволете 1-2 см (0,4-0,8") разлики от ръчно измерване.

2. цвят на елемента, на показаната на снимките може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори не е калибриран еднакво.

Списък На Пакетите:

1 * чифт чорапи

Доставка:

1. ние гарантираме, за да превозва стоки извън плащане в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на обезщетение с изключение на празника.

2.ние ще изпратим стълб, кит, HKpost EMS, DHL,Fedex,по ваш избор като направите поръчка поръчки .

3.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще положим всички наши усилия, за да реши този проблем.

4. ние не носим отговорност за закъснения, причинени от митница.

5. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Гаранция:

1.Всички детайли са гаранция 1 година.Ако покупката не отговаря на суровините качество, пригодност за използване по предназначение или отговаря на описанието, можем да сме сигурни, че вашите проблеми ще бъдат решени .

2.За погрешно изпратени стоки, моля свържете се с нас в рамките на 48 часа след раждането.Ние организираме доставка на подходящи стоки или ще възстановим цялата си плащат.

3.за увреждания или небезупречных продукти,моля да приемете на снимки или видеоклипове,изпратихме би отново или возвратили би след потвърждение.

Етикети: розова детска шапчица писмо, мъжки атлетика 2018, седеф керамични лилаво, розов детски кош за играчки, индонезийски тапети, метален корпус casio mfg, един метален калъф кутия за инструменти, перлата на котешко око сърцето, модел каменна плат

Непристойная Снимка No
Материал Polyester
Номер На Модела зимни Дамски чорапи
Секси, Предполагащи No
Дебелина на Дебела (Зима)
Произход CN(произход)
Вид На Модела Твърд
Дължина На Продукта Mid-Calf Length

Напишете отзив

Коледни Чорапи Дамски Зимни Плюшени Дебели Топли Меки Нескользящие До Средата На Прасците Домашни Подови Чорапи, Трикотаж Носочные Бижута Подарък Партия

Коледни Чорапи Дамски Зимни Плюшени Дебели Топли Меки Нескользящие До Средата На Прасците Домашни Подови Чорапи, Трикотаж Носочные Бижута Подарък Партия

Плюшени чорапи с дължина до средата на прасците изглеждат толкова топли и нежни.С нескользящими детайли на стъпалото не трябва да се притеснявате за скользком пода.Носете ги, за да предпазите краката от студено на пода. Характеристики: Изработен

Свързани продукти