Бродирани разкроена дънки дамска мода-тънки и тесни дънкови панталони High Street Blue Black проблемни дънки с пайети 2019

Нов

31.91лв.

/ 33.59лв.

В наличност

(Всички измервания са в СМ и да обърнете внимание, че 1 см=0,3937 инча, 1 инч=2,54 см)

БЕЛЕЖКА:

1. Когато направите поръчка, е най-доброто за вас да изберете детайл според нашата таблица на размера, така че, че сме в състояние да изпрати теб подходящи дрехи.Благодарим ви!

2. моля, сравнете следните размери детайли от вашите, преди да купите.Вместо просто да се измери собственото си тяло, моля, използвайте дрехи подобен стил, за да го сравни с таблицата за размери, а след това да реши размер.

3. цвят на елемента може да се леко да варира, тъй като цветът на различни видове компютърни монитори може да бъде малко по-различен.

4.Моля, позволете 2-3 см отклонение от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането!

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Моля, обърнете внимание: високо качество , G l o b a l r e c r u itment agency, ние можем да се откажа от доставка ;

Доставка:

Когато направите поръчка,ние ще изпратим имейл на стоки в рамките на 1-3 дни след приключване на плащането.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

Вид на транспорта:

Обикновено ние предлагаме безплатна доставка чрез China post online за редовни поръчки, което е един вид метод за доставка, допускаемым Ali-express.Осъществяване отнема 1-4 седмици, за да стигнем до вас.Време за доставка зависи от дестинацията.

(Ако имате специални нужди и за начина на доставка, или искате да изпратите по-бърза доставка, ние също да можем да предложим на ДХЛ, Эпакет или ЕМС, но имате нужда от такса доставка за плащане допълнително, като веднъж изберете едно незабавно и във вариант за доставка.Ние сме включили всички начини и заплащане във вариант за доставка)

ВРЪЩАНЕ:

Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако информация за повредени или загубени,когато те ще бъдат върнати,купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

Коментари:

Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Етикети: цветни разкроена дънки, сигнални ракети, Дамски дънки клеш с висока талия, сладък дрънкулката дънки, дънки с златни бродерии, кристали деним дупка, Брилянт Джин, верижка и перлена огърлица, рамката е черна разкроена дънки, av-светкавица

Измиване Среден
Стил На Облекло Европа И Америка
Името на тъкани каубой
Деним Стил Панталон-Молив
Тип На Затваряне Бутон Fly
Тип стил На Улицата Хора
Тип Елемент Дънки
Тип Тъкани Каре
Стил Панталон-молив/гащи
Перечисленный година / сезон През лятото на 2018 година
Пол ЖЕНИ
Цвят Черен, светло син.
Номер На Модела 0300А
търговска марка Самотен Телец
Дължина Full Length
Вид На Монтаж Кльощава
Украса Реколта
Материал Ликра
Размер S,M,L, XL, XXL
Вид На Талията СРВ.
Основният състав на тъканите Памук
Категория Продукти Дънки
Дължина На Панталона Панталони

Напишете отзив

Бродирани разкроена дънки дамска мода-тънки и тесни дънкови панталони High Street Blue Black проблемни дънки с пайети 2019

Бродирани разкроена дънки дамска мода-тънки и тесни дънкови панталони High Street Blue Black проблемни дънки с пайети 2019

(Всички измервания са в СМ и да обърнете внимание, че 1 см=0,3937 инча, 1 инч=2,54 см) БЕЛЕЖКА: 1. Когато направите поръчка, е най-доброто за вас да изберете детайл според нашата таблица на размера, така че, че сме в състояние да изпрати теб

Свързани продукти