Безплатна доставка сребърен комплект зелен нефрит дракон, феникс висулка колие изискани бижута

Нов

13.51лв.

/ 20.79лв.

В наличност

Добре дошли в нашия магазин!!!

* Характеристика:

Нашият магазин се продава 100% нефритови перли, ахат яспис, гранат, Кристал бял нефрит нефрит и нефрит........Нефрит показва естествен нефрит, не са изложени на никаква изкуствена обработка, промяна или подобряване.Такъв вид естествен нефрит не се променя с течение на времето.Той може да се съхранява завинаги и е добре да се изтощава .Фалшиви a неутрализират десет .15 дни ,за да изпратите a. Support professionl identification .няма причина да се върне .Моля, бъдете сигурни за закупуване.

-Естествено и гладко.

-Ръчно резбовани полиране.

-Това е изискана ръчна работа и голямо изкуство съкровище.

-Този предмет е изцяло демонстрира творчески дух и прекрасна култура.

-Чудесен подарък за вашите приятели или за вашата колекция.

-Донеси ги ти късмет.

1. за няколко покупки на проекта, ние съчетаваме пощенски разходи!Така че, моля, изчакайте съвместни сметки, за да се насладите на икономия!Цената на първия продукт изисква пълно плащане, но за втория продукт Вие може да разчитате на отстъпка за всеки допълнителен продукт.Това ще ви спести куп пари.

2. Всички плащания трябва да се произвежда или съхранява в рамките на седем дни след края на търга.Проектът ще бъде перерегистрирован или продадени на другите участници в търга, след 7 дни, след представяне на неплатени на участниците в търга за доклада.

транспорт

Обикновено отвеждам на вашите стоки в рамките на 48 часа от момента на ПЛАЩАНЕ.

Детайли за доставка

За стандартната международна униформа на доставката обикновено отнема 20-30 дни.Ако бързо след това той ще пристигне в рамките на 15 дни, ако е бавно, а след това в продължение на 40 дни.В зависимост от ефективността на работата на пощенските служби и местните митническите различни страни.

Време на транспортиране в САЩ и Русия е от 12 до 20 дни, в други страни-от 22 до 30 дни,

За EMS Express, обикновено плащането се допълва чрез 10-15 дни, за да се постигне сделка, базирана на платка за авиапочту, свържете се с нас на EMS Express delivery.

Ако имате нужда от спешен проект, моля, уведомете ни, и ние също можем да осигурим друга по-бърза доставка в съответствие с вашата заявка.

политика за възстановяване на парични средства

За повредени или дефектни стоки можете да получите на връщане или подмяна на продукт.

Всички продажби са окончателни, ако само описание на продаден продукт не се счита за грешно.Връщайте стоките само в съответствие с критериите за връщане, както следва:

1. цялата оригинална опаковка трябва да бъде върнат, включително и кашони, кутии.Ако продуктът е бил протрит, выстиран или повреди, замяна или възстановяване, не се прави.

Етикети: колие съоръжения дракон, висулка дракон сребро, драконье колие, колие дракон zorcvens, лаавендарское нефритовое колие, висулка Феникс, гривна от сребро проба 925, натурален цвят jade колиета, фигурка PVC, зелен нефрит

Тип На Метали СРЕБРО
Размер На Кулон 17
търговска марка NoEnName_Null
Централен Камък Нефрит
Страничната Камък Перлата на
Форма\модел КРЪГ
Пол любовници'
Номер На Сертификат цяньсюйтуань
Тип Елемент Колиета и гердани
Тип Сертификат Оценка От Трета Страна
Метален Печат 925 проба сребро
Стил Модерен
Случай Парти
Номер На Модела - ТА
Тип Колиета Веригата Колиета
Моторен Тип Веревочная Верига
Глоба или мода Добре

Напишете отзив

Безплатна доставка сребърен комплект зелен нефрит дракон, феникс висулка колие изискани бижута

Безплатна доставка сребърен комплект зелен нефрит дракон, феникс висулка колие изискани бижута

Добре дошли в нашия магазин!!! * Характеристика: Нашият магазин се продава 100% нефритови перли, ахат яспис, гранат, Кристал бял нефрит нефрит и нефрит........Нефрит показва естествен нефрит, не са изложени на никаква изкуствена обработка,

Свързани продукти