01909-HH8172 Зимна вълна лекота solid wind brim lady fedoras cap men women leisure show style шапка

Нов

64.01лв.

В наличност

LIN ' s store въведение: марка: naziyu Добре дошли в моя магазин: защото стил много, 95% са с опис.Понякога ще има някакъв цвят, който не е в наличност.Моля дръжте онлайн на Интернет, ако поръчката ви е на всички въпроси, а след това, преди да изпрати, ще се свържем вие.Много ви благодаря за разбирането.

Обиколката на:56-59 см

материал:вълна

Не е подходящ твърде много /твърде малко на главата на човек

моля, обърнете внимание: международен транспорт има ограничения за обема. повече от 60 см, China post съм accpet.И колкото повече обем, толкова по-лесно той се връща на китайската митница.Така че аз трябва да се контролира силата на звука шапки .Ползват картонена кутия все още е несигурно.Въздушна възглавница-това е най-сигурният начин.На теб ти остава само да се гали.Освен това, кутията е много тежък, което води до увеличаване на разходите за транспорт.цената на покупка на клиентите да се добави.

Така че, когато получите шапка, гали го, и това ще бъде идеално.

Испания, Холандия, Франция, Полша добавят руски целия EPACKET полза, цена EPACKET е на разположение, и по време на транспортиране на около 15-40 дни.

Тъй като www.ravda-dom.com иска да популяризира своя собствена транспортна фирма, тя не дава възможност на продавача да въведете транспортен номер EPACKET, но време за доставка www.ravda-dom.com транспорт е същата, както и EPACKET.Така че, когато купувачите от трите страни се поставят поръчка, продавачът въвежда друг транспортен номер, а след това изпраща точна информация за превозното стая EPACKET на купувача.Ако закупите по-големи количества, тогава ще отстъпка.Или ако се нуждаете от друга доставка, моля, свържете се с мен.

Нашата жалба : моята фирма се намира в Zhejiang, на града международната търговия.Тук се намира най-големият мелкооптовый на пазара в Китай.Основната дейност на фирмата ми е местната и международна търговия на Едро с шапки, всяка цел лично опакова.След като поръчате, преди да го изпратите, ако имате някакви въпроси, Линг ще се свърже с вас на първо място.

Линг ще гарантира, че на интересите на клиента в най-голяма степен, моля, бъдете сигурни, че избирате и купувате.

Контактен метод:

Име: Линг л

Купувачите могат да се свържат с нас.

Плащане

1. пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 7 дни след пускането на поръчката.

2. ние ще направим доставка на стоките в рамките на 3-5 работни дни, след получаване на вашето плащане.

3.купувачът носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна.

Доставка и предаване на

1. Ако ние ви предлагаме безплатна доставка, поръчката ще бъде изпратена въздушна поща стълб на кита в продължение на 14-30 дни.Специални обстоятелства може да бъде до 60 дни.

Етикети: шапка джазмен, фетровая шапка дамски, фетровая шапка, шапка дамски вълна, фетровая шапка жена, шапка дамски, фетровая шапка, жените в фетровых шапки, фетровая шапка мъжете, фетровая вълнена шапка

Номер На Модела hh
Отдел Име Възрастен
Вид На Модела Твърд
Материал Вълна
Тип Елемент Филц шапки
Пол ЖЕНИ
Стил Официално
търговска марка Назию

Напишете отзив

01909-HH8172 Зимна вълна лекота solid wind brim lady fedoras cap men women leisure show style шапка

01909-HH8172 Зимна вълна лекота solid wind brim lady fedoras cap men women leisure show style шапка

LIN ' s store въведение: марка: naziyu Добре дошли в моя магазин: защото стил много, 95% са с опис.Понякога ще има някакъв цвят, който не е в наличност.Моля дръжте онлайн на Интернет, ако поръчката ви е на всички въпроси, а след това, преди да изпрати,

Свързани продукти