По Поръчка С Дълги Ръкави И Подвижни Сватба Dres

Нов

360.06лв.

В наличност

WhatsApp: 0086 158 6242 3469

Instagram: dlove_bridal

*Фабрично изработени по поръчка 100% висококачествен материал и изработка.

*Ние управляваме нашата собствена фабрика,d Веи могат да бъдат изработени по поръчка със собствените си измерения.

*Ние приемаме индивидуални проекти,ако не сте намерили рокля в нашата галерия,моля, изпратете ни снимка на роклята, която търсите, и ние ще се радваме да ви предостави ценова оферта в пусне на потребителски реплика или обновен стил.

*Промяна на стилове на облекло-това е една от нашите общи практики.Ако искате да е специално разработен рокля е специално сшито за вас,което било добавено или променено на всяка рокля, моля, не се колебайте да се свържете с нас преди да поръчате.

1.ние кораб в детайли резерви извън плащане в рамките на 3 работни дни, след като поръчката е потвърдено.

2.Безплатна доставка за ePacket или Китай Пост въздушна Поща за повечето продукти, в магазина ни,той трябва да 12-30 дни,за да стигнем до вас, понякога по-дълго.Моля, разберете, че Въздушна поща стълб кит актуализира информацията много бавно.Моля,не се притеснявайте, ако не можете да следите всякаква информация в един уеб сайт, тя просто се актуализира много бавно.Ако се притеснявате,моля, не се колебайте да се свържете с нас.

3.Ако имате нужда от подробности,спешно, Моля,изберете бърз експрес,като DHL,TNT,FEDEX или UPS,това отнема около 3-7 дни, но това изисква допълнителни разходи за доставка, моля свържете се с нас преди да направите поръчка.По-добре да ни каже, когато имате нужда от този предмет.

4.Ако поръчате стоки в големи количества,дори ако сте избрали ePacket или въздушна поща стълб кит,ние ще ви ги бързо курьерским.

1.Обратната връзка е много важна за нас, това е нашата сила, за да се осигури по-добро обслужване.Искрено ви да оставите положителен отзив за нас,ако сте доволни от нашия продукт и услуга, благодаря ти :)

2.Ако не сте доволни от нашия продукт и не ни оставяте да знае какъв е проблемът,а само оставяте отрицателна обратна връзка, това ще бъде безсилна за решаването на проблема, вие нищо не получавате и не получавате удовлетворенного решения.Предлагаме ви да се свържете с нас,преди да ни дадете чист или отрицателна обратна връзка, за да можем да изпратим на коригиращи действия.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми.:)

Етикети: сватбена рокля сатен розочка, уитр сватбена рокля атласное, сватбена рокля sposa атласное, сватбена атласное рокля среден размер, сватбена рокля атласное v, дамско детско сватбена рокля атласное, сватбена рокля Лори атласное, сватбена рокля наполовина атласное, сватбена рокля атласное, сватбена рокля от сатен

Номер На Модела 21023
Влак Подвижна Влак
Произход CN(произход)
Украса Перли
търговска марка DLOVE BRIDAL
Задната Част На Конструкцията без облегалки
Дължина На Роклята Дължина На Пода
Дължина ръкав(см) Пълен
За Бременни Жени No
Силует Русалка / Тромпет
Елемент На Модата Лукс/bg
Реалните Изображения ДА
Плат, Булчински Рокли Атлас
Талия Натурални
Деколтето лъжичка
Вграден сутиен ДА
Тип Елемент Сватбени Рокли
Стил Ръкави Редовен

Напишете отзив

По Поръчка С Дълги Ръкави И Подвижни Сватба Dres

По Поръчка С Дълги Ръкави И Подвижни Сватба Dres

WhatsApp: 0086 158 6242 3469 Instagram: dlove_bridal *Фабрично изработени по поръчка 100% висококачествен материал и изработка. *Ние управляваме нашата собствена фабрика,d Веи могат да бъдат изработени по поръчка със собствените си измерения. *Ние

Свързани продукти