10 X 10 X 10 мм и 6-странен полиран завършек двустранен гравиране на метален никелова куб Периодичната таблица на елементите куб (Ni≥99,95%)

Нов

31.99лв.

В наличност

Описание на продукта

Детайли на продукта

Материал: Никел

Цвят: както е показано на фигура

Дължина страни на куба: 10 мм (0,4")

Тегло: 8,95 грама(приблизително)

Чистота: Ni≥99.95%

Област на приложение: колекция от елементи, образование, подарък и така нататък.

Характеристики на продукта

1.всеки куб е изработен от метал, с висока чистота и е привлекателен, отшлифованные повърхността и лазерно вытравленные етикети.

2.прецизна обработка за супер плоски лица и за допускане на 0,1 мм, за да се приближи много близо до теоретичната плътност.

3.всеки куб е завършен с остри ръбове и краища и без чеп.

4.прехвърлянето на повече от 60 елемента от периодичната таблица под формата на кубове плътност.

Изложбата Детайли За Продукта

Основни Продукти

Периодичната таблица (всички елементи са със син цвят може да се възползва от нас)

Доставка

Ние осигуряваме безплатна доставка за повечето продукти.Някои от тях са с безплатна доставка за икономика, а някои с експресна доставка.

За икономична доставка има много възможности, включително China Post Registered Air Mail,www.ravda-dom.com Standard Shipping, ePacket, Korea Post, ПОС Малайзия, Special Line Yanwen и т.н. на Повечето опаковки могат да бъдат доставени в рамките на 10-35 дни, но за някои страни икономична доставка може да отнеме до 60 дни (Бразилия може да отнеме 90 дни).Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако можем да ви бъдем нещо полезно.

За експресни доставки също са на разположение на FedEx IE&IP, DHL, EMS, SF Express.Експресна доставка обикновено отнема 4-12 дни за доставка.

Ако корабната компания не отгружает iterms в страната си .

Свържете се с нас по електронната поща или Ali TradeManager.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогнем !

Сервизно обслужване и Feekbacks

След продажбата и за обратна връзка Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.Вашето ободрение и подкрепа-това е нашият постоянен тласък напред.

Голямо благодаря!

С Най-Добри Пожелания!

Етикети: елемент метал, кубическое желязо, Неокуб магнитни топки метал, магнити топчета Куба неокубе, магнити топки neocub, метален лист, топки Магнит лампи, Кубче 10мм, метален цинк, метал паладий

Част Редкоземельный Магнит
Форма Блок
Номер На Модела Ni
Приложение Промишлен Магнит
С Дупки No
Тип МЕК

Напишете отзив

10 X 10 X 10 мм и 6-странен полиран завършек двустранен гравиране на метален никелова куб Периодичната таблица на елементите куб (Ni≥99,95%)

10 X 10 X 10 мм и 6-странен полиран завършек двустранен гравиране на метален никелова куб Периодичната таблица на елементите куб (Ni≥99,95%)

Описание на продукта Детайли на продукта Материал: Никел Цвят: както е показано на фигура Дължина страни на куба: 10 мм (0,4 ) Тегло: 8,95 грама(приблизително) Чистота: Ni≥99.95% Област на приложение: колекция от елементи,

Свързани продукти