Мембранен преминете панел за микровълнова печка NN-GT546W switch

Нов

20.69лв.

/ 22.24лв.

В наличност

Мембранен преминете панел за микровълнова печка NN-GT546W switch

Моля, проверете изображения Забележка: Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас на всички продукти в магазина ни, всички те ще отговарят на следните условия : 1> 100% добро качество от континенталната част на Китай. 2> Много бърза доставка доставка от Китай. 3> 100% гаранция за качество.Бележки: Безплатна доставка: обикновено се използват стълб Кит, това е също така много по-бързо от други доставчици.срок на доставка:15-29 дни.Условия за ползване:

Доставка:

При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Искаме информация в рамките на 3-7 дни след като вашата обезщетението ще се извърши.

Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни пересылках подходящи за валута печалба времена митническа почистване в отделните страни, което може да повлияе на бързината на вашия продукт тестван.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

ВРЪЩАНЕ:

Ние правим всичко възможно, за да служат на нашите клиенти най-доброто, което можем.

Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако информация за повредени или загубени, когато те ще бъдат върнати, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

Гаранция И Поддръжка На:

Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.Купувачът трябва да върне стоката в рамките на условията ни и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка.Купувачът трябва да върне стоката в рамките на условията ни и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.

Етикети: 3 ключа на фурната, печка led, ключа за фурната работи, ключа на фурната gottak, мембранная микровълнова печка, микровълнова панел, микровълнова фурна samsung, бутон на фурна, панел за микровълнова печка, управление на микровълнова печка

Характеристики Добро Качество
Номер На Модела FW
Гаранция 1 месец
Приложение Електронен
Материал На Ключа виж фиг.
Тип На Ключа Бутон Превключвател
Тип Елемент Ключове
Документ ce

Напишете отзив

Мембранен преминете панел за микровълнова печка NN-GT546W switch

Мембранен преминете панел за микровълнова печка NN-GT546W switch

Мембранен преминете панел за микровълнова печка NN-GT546W switch Моля, проверете изображения Забележка: Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас на всички продукти в магазина ни, всички те ще отговарят на следните условия : 1> 100% добро

Свързани продукти