Био етерично масло розмарин екологично чист

Нов

17.31лв.

В наличност

Това е храст, ароматно, многогодишно дърво-листа, силно разклонено и понякога пухкав, и той може да достигне дължина отмерять 2 метра надморска височина.Листата винаги зелена, а цветята са бели, роза лилава или синьо.Родом От Средиземноморието.Етерично масло, което се извлича директно от листата.

Той бил известен за факта, че носи късмет и ги пази от зли духове, магии и магии.

Той е мощен антисептик и допълнително е стимулант, колагого и диуретично действие.Той има невероятни антибактериални и антисептични свойства.Външно използване

Грижа за косата: добавете шампоан за коса от 4 до 8 капки с всяко нанасяне на шампоан за коса и добавете 5 мл в търговията на дребно опаковки на шампоан за коса.Благодарение на своите свойства оздоравливающих и стимулиращи вещества, насърчава здравословния растеж на косата и силачу.Нанесете фин массажером.Пърхот, косопад и мазни коси.

Козметика: естествено средство срещу акне и кожни мазнини. 1 подагра по 15 мл базово растително масло, твоя крем habi thy al или ноктите gout s в ватке и почистете засегнатата област.

Бани: 7-10 капки пилотската кабина или джакузи.Помага да се бори с целулитом.И за респираторни инфекции, flus, студеното време, астма и болки от добър колектор или на мигренозно главоболие.

Масаж за красота: помага в борбата с целулит с [масажор] дневно. 4-7 капки на 15 мл базово растително масло (vegetable Oil, O) или твоя крем habi thy al. Облекчава менструални болки, [масажор] в гърба и долната част на корема.Също така се използва за лечение на ставни болки, ревматични и люмбалгий.Това действие на оздравителния процес е идеален за язви и рани, нанесете 2-3 капки върху памук по цялата площ на въздействие.

Линнен: 2-3 капки внасят в външната част на ризата, в областта на гърдите.

Вдишване подобряват нашето психическо и физическо здраве, а също така допринасят емоционален баланс.Към депресия, стрес, умора, главоболие, мигрена, синуситу, грип, простуда, респираторно инфекции и астма.Той влияе на гипертензор (напрежение UPS) и освежава кръвообращението: дифузор: 1-3 капки в 1-2 литра вода.Аромат на лампата: 4-7 капки на 15 мл вода на повърхността де 15 м2. Вътрешна употреба

Екстракти от: 2-3 капки на чаша.се борят с проблеми с храносмилането, като например тежко на храносмилането, запек и диария.За предотвратяване на образуването на язви.Облекчава кашлица и болки в гърлото.

Също така може да се използва като подправка в сосове, маринати и месото, особено свинско и агнешко. 4-7 капки на 15 мл вода.

Ароматизирани масла, вино, сирене плака и оцет. 4-7 капки на 15 мл вода.Повишено внимание

За външна употреба, така и за вътрешни.Трябва да се провери индивидуално.Избягвайте предозиране.Избягвайте визуален контакт.Ако масло попадне в очите, лавелос трябва да бъде обилно изплакнете с вода.Да се съхранява на място, недостъпно за деца.Ако сте бременна или кърмите по време на кърмене, консултирайте се с вашия специалист по здравеопазване, преди да използвате.

Етикети: масло от вечерна иглика, драконье масло, Био масло, високо масло, Био масло за грижа за кожата, 200 мл био масла, масло от манго, сапун османтус, масляное петно, масло за бюст

Номер На Модела E0014
Вид На Етерично Масло Чисто Етерично Масло
Тип Елемент Етерично Масло
търговска марка bioBética

Напишете отзив

Био етерично масло розмарин екологично чист

Био етерично масло розмарин екологично чист

Това е храст, ароматно, многогодишно дърво-листа, силно разклонено и понякога пухкав, и той може да достигне дължина отмерять 2 метра надморска височина.Листата винаги зелена, а цветята са бели, роза лилава или синьо.Родом От Средиземноморието.Етерично

Свързани продукти