преносима машина мадами внимателност кожата Дермабразио Hydra / водоструйный хидро Диамант първи down microdermabrasion

Нов

422.47лв.

/ 880.14лв.

В наличност

преносима машина мадами внимателност кожата дермабразио Hydra/водоструйная хидро Диамант първи down микродермабразио

Принцип:

Кислород O2, H2

Съвременната медицинска наука се смята, че раздялата е процес на повишаване на киселинното съдържание вещества (окисление).поглъщане на O2, употребата на алкохол и тютюнопушенето, замърсяването на околната среда и т.н. може да доведе до образуването на свободни радикали в човешкото тяло.Това може да доведе до разрушаването на клетъчната тъкан, генетични заболявания и стареене в организма.Водородът в състояние ефективно извличане на свободни радикали в тялото.Антиокисление водород е много по-мощно от витамин С, моркови, лецитин и т.н. Хората вече са запознати с антиоксидантно вещество.

Хидро Микродермабразио:

Работа с най-ново номиниране на кожата non-лазер resurfacing.it единственото обзавеждане hydradermabrasion комбиниране зачервяване, лющене, извличане, оводнение и противоокислительн защитата едновременно, приводящ до по-ясни, по-красива кожа, без дискомфорт или времето за престой.Процедурата е успокояваща, хидратиращи, неинвазивни и не досадно

Био радиочестота дръжка :

Био синусоидальная работна дръжката притежава седативно,успокояващо и укрепващ ефект, ширнкит порите,успокоява и намалява отока, отделяна в процеса на обмяната на веществата, а съдовете и нурве не бъдат повредени.

Дръжка RF :

Дълбоко топление RF влияе на електроника плат с биологична реакция на подвижността на поляризация на електронната чрез човешки тъкани, води до това, че електрониката се формира по-малко, като молекулите се сгуша и да окаже натиск един на друг, така че се произвежда био-енергия, като по този начин носейки кожата топлина в дълбокото, за да се стимулира намаляването на продукцията на колаген незабавно, за да се стимулира секрецията на нов колаген, за да запълни празнина загуба на атрофия на колаген и възстановяване, за да възстановите мека рамка на кожата, и в крайна сметка засилване на кожата, премахване на морщину, възстановяване на еластичността и блясъка на кожата.

Ултразвукова дръжка :

Според третираната цели на клиента, с подходящи откъси и хранителни вещества, използвайте сонда, за да се инжектира в кожата дълбоко-усаженную, нека им е пълен с абсорбцие, така че да получите най-доброто въздействие мадами.

Студен Чук:

Свива порите, стяга кожата, премахва бръчки, помага за хиперплазия на колаген, елиминира зачервяване и чувствителност, както и изчезват тъмните кръгове и торбички под очите.

Скрубер За Кожата:

Ултразвукова чистач на кожата, Най-популярни с косметологами сред мулти аппаратур.Има своя собствена вибрация пренасяне на електрическа с 24000 пъти в секунда до механично вибрации с хиляди на хиляди времена в секунда.Ефектът на проникване на ултразвук дава масажът на кожата,както и почистване.

Етикети: машина дермабразио засмукване, hydra лицето machin, Диамантена микродермабразио, мастилено-струен пилинг, водна енергия, машина за гидродермабразии, свободен диамантен пилинг, индустриална козметична машина, устройство за възстановяване на кожата rejuven, хидрохинон obagi 4

Стандартно Напрежение 110V(不含)-220V (不含)
Тип Друго
Функция Топла И Студена Масажор
търговска марка мирууу
Източник На Захранване AU
Номер На Модела хидра дермабразио
Производствен процес Машината Е Направена
Размер 35X25X35CM
Материал Пластмаса

Напишете отзив

преносима машина мадами внимателност кожата Дермабразио Hydra / водоструйный хидро Диамант първи down microdermabrasion

преносима машина мадами внимателност кожата Дермабразио Hydra / водоструйный хидро Диамант първи down microdermabrasion

преносима машина мадами внимателност кожата дермабразио Hydra/водоструйная хидро Диамант първи down микродермабразио Принцип: Кислород O2, H2 Съвременната медицинска наука се смята, че раздялата е процес на повишаване на киселинното

Свързани продукти