Шкентель стръмен водолаз неръждаема стомана 316L най-нов

Нов

7.59лв.

/ 7.99лв.

В наличност

.

Плащане

Ние предпочитаме плащане чрез условно депозиране, и това е най-сигурният начин.Преди извършване на плащането, моля, уверете се, че адресът за доставка и телефонен номер са посочени правилно.Благодарим ви.

Ние изпращаме на всички на нашите продукти по целия свят EMS/DHL/Китай Пост въздушна поща/Hongkong Post air mail.

Доставка

Ние ще ви изпратим стоките въздушна поща стълб кит свободно, ако не изберете други начини на доставка.Ние също така можем да предложим безплатна доставка за EMS или DHL, ако поръчката надхвърля 500 долара.

Услугата За Доставка

Държава

Проверка Срок На Доставка

Въздушна Поща Стълб Кит

САЩ

Австралия

Канада

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

САЩ

15-35 дни

Азия

Европейски Страни

20-40 дни

15-35 дни

Други Страни

20-40 дни

Бразилия И Русия

25-50 дни

На UPS, DHL, FEDEX, TNT,EMS,това отнема около 4-12 работни дни, за да пристигнат.

Ние ще ви изпратим продукта в рамките на 3 дни след вашето плащане,безплатна доставка чрез въздушна поща стълб на кит.

Правила за връщане

Ако ние ще ви изпратим имейл на погрешен или дефектен продукт, моля, свържете се с нас.Ние носим отговорност за връщане или замяна.Ако в продължение на 35 дни, вие не сте получили своя продукт, моля, свържете се с нас.Ние ще проверим информация за доставка.Всякакви други въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние винаги ще се радваме да ви служи.Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас.Дайте ни шанс да коригирате грешките.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Благодаря Ви за разбирането.

Обратна връзка и се свържете с нас моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална(3 звезди) или отрицателна(1-2 звезди) обратна връзка.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя щастливо настроение за пазаруване тук.Благодарим ви!За да получите бърз отговор и комуникация, ние ви препоръчваме да се свържете с нас по телефона TradeManager .

Етикети: кристален махалото, кост f, висулка от неръждаема стомана за пътуване, колие, жена омега, гмуркане часовници, стикер за мотоциклет gp, Хирургична стомана 316l, ливерпульская метално окачване, Златен пръстен на един делфин

Тип Елемент Окачване
Тип Суспензии ПАСИАНС
Пол МЪЖ
Стил Класически
Размер На Кулон 3,5 см * 3 см
Глоба или мода Модни модели
Номер На Модела PJ1128
Материал Метални
търговска марка Боярд
Форма\модел Фигура
Тегло На Окачването 27g
Тип На Метали неръждаема стомана

Напишете отзив

Шкентель стръмен водолаз неръждаема стомана 316L най-нов

Шкентель стръмен водолаз неръждаема стомана 316L най-нов

. Плащане Ние предпочитаме плащане чрез условно депозиране, и това е най-сигурният начин.Преди извършване на плащането, моля, уверете се, че адресът за доставка и телефонен номер са посочени правилно.Благодарим ви. Ние изпращаме

Свързани продукти