Ниска талия гамаши жени компресия чорапогащник Секси Хип Push Up гамаши Jegging Leggins Jeggings 2016 Есен Зима

Нов

25.25лв.

/ 57.38лв.

В наличност

Гамаши, с ниска талия дамски компресия чорапогащник секси бедрата push up гамаши Джеггинг готически гамаши джеггинсы легинсы 2016 Есен-Зима на мода

Доставка:

Внимание, Моля!ние сме международен продавача от континенталната част на Китай.МОЛЯ, БЪДЕТЕ ТЪРПЕЛИВИ!Обикновено ние предлагаме на стандартната международна авиапочту.Това може да отнеме от 10 до 25 работни дни за доставка.Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа заради разликата във времето между нас.

Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. ( С изключение на някои страни и APO/FPO )

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. изображенията са взети от истински елемент, но може да има нещо като разлика в цвят, светлина и различни страни, особено на някои модели показват, не са реалните елемент и са предназначени само за ваша информация .

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.

7. правилното до състояние на запасите и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.Гаранция и гаранция: Ако не сте доволни, когато получите стоката си, моля, върнете го в продължение на 14 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с мен, преди да го върне.

Ако продуктът е дефектен в рамките на 3 месеца, ние ще ви изпратим замяна без допълнително зарядно устройство или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектните стоки.

Ако продуктът е повреден след 3 месеца, все още можете да го изпратите обратно към нас.Ние ще ви изпратим нов, след получаване на дефектните стоки.Но трябва да платите допълнителна такса за доставка.

Правилата на връщане:

Ако имате някакви въпроси или имате някакви проблеми със стока, моля, изпратете ни имейл възможно най-скоро, ние ще направим всичко възможно, за да решим проблема възможно най-скоро.Ние вярваме, че добрата комуникация ще достигне добър резултат, удовлетворението на клиентите е много важно за нас!Други политики: ние да излезем положителен резултат на въздействието след получаване на обезщетение.Моля, свържете се с нас, ако не сте доволни стока след получаването му.

Етикети: компрес-панталони, големи чатала панталони, линия зимни леггинсов, дебели гамаши бягат, бижу декларация, компрес за жените, раница тотализатор, цветова стойност на йога, метални квадратни d пръстени за чанти, фитнес гамаши бягат

Пол ЖЕНИ
Обувки за обслужващия персонал Бърза Доставка
еластичността на чорапогащи висока еластичност
Номер На Модела EVS
състояние Ново с етикет
Дебелина на СТАНДАРТ
Форма Подходящ е по-малко, отколкото обикновено. Моля, проверете информацията за размера на този магазин
Дължина На Продукта full length
Тип Елемент ПЛЪТЕН
Материал Памук,Ликра,Полиамид
Сезон Леггинсов Пролет лято есен зима
Гамаши Година На Издаване Стил 2016 г.
Вид На Модела Писмо
Спорт Бягаща Фитнес

Напишете отзив

Ниска талия гамаши жени компресия чорапогащник Секси Хип Push Up гамаши Jegging Leggins Jeggings 2016 Есен Зима

Ниска талия гамаши жени компресия чорапогащник Секси Хип Push Up гамаши Jegging Leggins Jeggings 2016 Есен Зима

Гамаши, с ниска талия дамски компресия чорапогащник секси бедрата push up гамаши Джеггинг готически гамаши джеггинсы легинсы 2016 Есен-Зима на мода Доставка: Внимание, Моля!ние сме международен продавача от континенталната част на

Свързани продукти