Закалено стъкло протектор пълен 3D 9 H за Xiaomi Mi Mix 2 S изберете цвят

Нов

9.09лв.

/ 9.57лв.

В наличност

Закалено стъкло протектор пълен 3D 9 H за Xiaomi Mi Mix 2 S изберете цвят

СЪДЪРЖАНИЕ НА ПАКЕТА:

1X телефон протектор на екрана огледало Кристално закалено премиум модела на телефона и цвят избран.Защитно предния капак на телефона цвят петна целия избрания от уюта на устната няма штепсельная щепсела нагоре.Защитавай своя смартфон следа от удар и падане.

Лас мерки протектора изпратени са, както следва:

Дължина 14,7 См

Ширина: 7,0 См

Това ще детайл изпратите голяма част,той казва, дори да е нов, няма ръководство, нито вид скоростна ngún карта блистер нито опаковка.

Не включва набор от cleanser, нито пусковую подложка за приготвяне на уроците, алкохол, нито карта блистер или кутия, която по-евтини и не е необходима за правилна инсталация.

Много е важно, че екрана на смарфона е пакетче чай е идеално почистване на мравката той определя закалено стъкло протектор, иначе може да остане на процедурите прах между закалено прозрачно дизайн на протектора и стъклото на екрана.

АКО ИЗБЕРЕТЕ ОПЦИЯ "НЕ ИСКАМ PROTECTOR SINGLE ENVIARAN ДА БЪДЕ ПОЧИСТВАНЕ НА САЛФЕТКИ"

ANT It is BUYING, it is IM FOR TANT CLARIFYING THAT It is YOU FULLY PLANO TERMINAL NO HAVE THE FRONT, SINCE the BORD It Are ROUNDED (CONVEX) AND BOTH MAY NOT FIND NO TEMPERED GLASS FOR NORMAL COVERING EVERYTHING THE FRONT (BEING HARD CAN 'T ADAPT TO BORD It is ROUNDED).Цвят факт, че са 3D SI, покриват всички отпред, когато те са пълни с, прозрачен филм NO. Las на 100% прозрачна .Външния слой на кристала е анти-царапинным и има свойства, анти-мазнини (LAS пръстови отпечатъци ще бъде по-малко) .Максимална защита за екрана на Вашия телефон.Предотвратява счупване при падане, удобен лек и лесен за инсталиране.Имат дебелина до 0,33 мм и твърдост 9 Н.направени за измерване, за това е телефон, който е избран и Бук.Няма функционалност perjudica touch Screensaver и не оставят никакви отпадъци така, че лесно да се заменя с: най-високо качество в диапазона от protective de crista .

Закупуване на стоката с нас включва в себе си застраховка от получаването, без да засяга: ако стоката получавате на увредените транс, ние се ангажираме безплатна доставка на нов продукт за попълване на полученото увреждане.

За захранването използвайте тази услуга, свързана с член на Al:

1 ) За отваряне на опаковката продуктът трябва да е повреден, няма щети на домашни животни при инсталиране на, нито след инсталацията на продукта.

2) имаме, че проверява за евентуални щети: свържете се с нас чрез система за обмен на съобщения ибей и escribirnos, който сочи към проблема, и приложете една снимка aprecien protector тази повреда.И след като е налична ренвиара ще замени продукта.

Моля изчислете следните предупреждения за продукти от този тип:

Моля, бройте, ако escoje протектор нормално, че то не покрива режим на цял екран.Повечето защитни закалени стъкла (обикновени) остават няколко милиметра без завеси по ръбовете на телефона, за да улесни вашата инсталация.Зависи от модела на терминала, но се срещат предимно в терминали, автомобили стъкло с кант 2.5 D (кант s заоблен, извити или изпъкнали).В тях кромочный протектор трябва да остане на няколко милиметра клеммными двата края.Това е много по-добре, отколкото защитно стъкло, закалено Шон добре, тъй като се твърди не е подходящ и не се придържа в тази област, по какъв защитник не може да кубрирла и да се левантарией, когерией прах или въздух.

Етикети: 10 xiaomi mi mix 3 защитно фолио за екрана, скоростна s xiaomi, mibox s xiaomi, xiaomi mi mix 2s гелевый екран, xiaomi mi mix 3 мек екран, скоростна mi tv xiaomi, скоростна mi s, xiaomi mi mix 6 Gb Екран, скоростна mi tv, кутия E

търговска марка Xiaomi
Тип Предната Филм
С Дребно Опаковка No
Съвместим Телефон Марка Xiaomi
Пакет Екранен Протектор И Калъф
Воспользуйся мобилен телефон
Покритие от край до край ДА
Материал Закалено стъкло
Характеристики Защита От Драскотини

Напишете отзив

Закалено стъкло протектор пълен 3D 9 H за Xiaomi Mi Mix 2 S изберете цвят

Закалено стъкло протектор пълен 3D 9 H за Xiaomi Mi Mix 2 S изберете цвят

Закалено стъкло протектор пълен 3D 9 H за Xiaomi Mi Mix 2 S изберете цвят СЪДЪРЖАНИЕ НА ПАКЕТА: 1X телефон протектор на екрана огледало Кристално закалено премиум модела на телефона и цвят избран.Защитно предния капак на телефона цвят петна

Свързани продукти