Dr. Wireless Pen Derma Pen Professional M5 Microneedle Pen Щик Игла Касети Безжичен Derma Печат На Електрическа Брава

Нов

66.09лв.

/ 129.59лв.

В наличност

Dr. Wireless Pen Derma Pen Professional M5 Microneedle Pen Щик Игла Касети Безжичен Derma Печат На Електрическа Брава

Акумулаторна Дръжка Microneedle Акумулаторна Дръжка Microneedle 1.No кръстосана инфекция/еднократни консумативи за еднократна употреба на игли. 2.скоростта на работа е по-висока, отколкото при ръчно прилагане. 3.минимална болка 4.лек handpiece 5.Лекота на работа. 6.ниска цена на консумативите 7.независим от потребителя. 8.тиха работа.

Увеличете nutrient абсорбциу

Това устройство помага на козметиката, за да проникне и се накисва, за стимулиране на кожата.Това е електронна, компютърна микроигла с водещата, която регулира дълбочината на игла.

Безопасен и лесен за използване

Той гигиеничен,удобен,лесен за използване, а също така е безопасен за употреба, тъй като уши на игли, скрити вътре в жлеба.Уши игли са за еднократна употреба.Безопасно да споделят част на ръцете с друг пациент.Това е икономично, просто трябва да се замени уши игла след всяко лечение.

Поддръжка На Дропшиппинг

Ако закупите 5 броя ,можем да ви дадем отстъпка от 1%.Отгрузите на стоки в рамките на 48 часа.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси!Надежден специалист за обслужване на клиенти, ще реши проблема ви в рамките на 24 часа в работни дни!

1 X микроигла дръжка 1 x част на ръцете 1 x адаптер 1 x ръководство на потребителя 1 x захранващ кабел 2 x 12-пинов игла касета

Забележка: Ако искате по-големи игли, а след това вие можете да се свържете с нашата поддръжка на клиента!

За штекере:

Моля, изберете щепсел, подходящ за вас, когато правите поръчка, благодаря!Тази машина е штепсельную щепсел САЩ, штепсельную щепсела на ЕС, штепсельную щепсела Великобритания и штепсельную включете АС.

- Ние приемаме следните начини за плащане:чрез Visa, Master Card, Qi Wi, Western Union, банков превод и т.н.

- За голям поръчката, ще ви бъде предложен и допълнителна отстъпка, като се свържете с нас.

-Руски купувачи трябва да попълните вашето английското пълното име на получателя, или не можете да го получите от пощенска политика в страната.

-Бразилски купувачите трябва да предостави номер по ДДС (оставете съобщение за поръчка)

-Ние изпращаме стока идва с отслеживающим номер,който може да бъде отслежен статут за доставка по време на цялото пътуване.

- Нашата цената на продукта не включва данъци.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Ние няма да се върне такса за отказанные доставка. - Купувачът е отговорен и за данъците, събирани за неговата страна.Ако имате нужда от всякакъв вид на документа за регистрация, моля, свържете се с нас.

Етикети: дръжка derma, derma-валяк, д-р Пенс, печат на дермата, корейската derma печат на електрическа брава, дермапен, той пише, игла, д-р Pen, батерия патронник iqos

Името На Елемент Микроиглы за Dr. pen M5
Източник На Захранване Акумулаторна Батерия
Име на продукта Д-Р Pen Ултима M5
Игли подаръци 2 броя 12-пинов върха
Тип Безжична писалка derma
За да кандидатстват за Електрическа Автоматична Писалка Derma
търговска марка д-р Pen
Материал Дръжка Алуминиева Сплав
Комплект с машини за грижа за кожата Dr. pen gold M5 kit
Дължина Микроиглы 0,25 мм
Съвет вход за захранване игла амуниции уши щик
цвят дръжки на дермата Злато
Номер На Модела Dr. Pen M5-W
Материал Метални
Произход CN(произход)

Напишете отзив

Dr. Wireless Pen Derma Pen Professional M5 Microneedle Pen Щик Игла Касети Безжичен Derma Печат На Електрическа Брава

Dr. Wireless Pen Derma Pen Professional M5 Microneedle Pen Щик Игла Касети Безжичен Derma Печат На Електрическа Брава

Dr. Wireless Pen Derma Pen Professional M5 Microneedle Pen Щик Игла Касети Безжичен Derma Печат На Електрическа Брава Акумулаторна Дръжка Microneedle Акумулаторна Дръжка Microneedle 1.No кръстосана инфекция/еднократни консумативи за еднократна употреба на игли. 2.скоростта

Свързани продукти