502A преминете Хол биполярни Датчик на Хол HAL502A елемент на Хол HAL502UA-A TO92S

Нов

7.20лв.

В наличност

И двете, моля, обърнете внимание, че "заглавието" този списък, съдържащ различни модели, трябва да ви предложи повече възможности за избор.Наистина изберете желания \u0026 остави съобщение, когато сте проверили, да посочва, кой модел ви харесва !!!!!!! !!!!!

Като опитен продавач, Ние посвещаваме себе си на това да предлагаме най-добрите продукти и услуги.Ние разбираме, че понякога имате проблеми с покупката си, но каквото и да е това, моля, повярвайте, че ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да сте останали доволни справедлива и обективна обратна връзка е много важно за нашата репутация, и ние ще бъдем много благодарни, ако можете да се свържете с нас преди да получи негативна / неутрална обратна връзка.Нека да работим заедно за решаване на проблема в най-кратки срокове.

гигантски

1. - гаранция от една година .

2. - Ако стоката е дефектна при получаване, той трябва да бъде в рамките на 7 дни от датата на получаване за обмен на нова (купувач трябва да върне всички оригинални и неповредени на предмети в състояние за препродажба).

3. - ние доставяме безплатно ремонтно обслужване в рамките на една година от покупката в рамките на първия 1 месец ще плаща цена за доставка в единия край (от нас до места) .След 1 месец закупуване на купувача трябва да плати два начина за доставка на разходите.

4. - този, който ние получаваме, върнати стоки, ние ще изпратим замененные обратно възможно най-скоро.

5. - нашият гигант не се отнася за всички продукти, които физически се намират върху или под необичайни сак експлоатационни условия в резултат на неправилна употреба или неправилна инсталация на детайлите.

Плащане

1. - и двамата моля, уверете се, че разплащателната сметка е на разположение, преди да дадете този продукт.

2. - Всички плащания трябва да бъдат почистени в рамките на 7 дни след получаване на стоката, ако наистина имате трудности с изплащането на продукта, се свържете с нас на първо място, ние ще ви помогнем да решите този проблем..

3. - Ако имате някакъв специален запитване за подробности на продукта, моля, оставете бележка на вашата поръчка.

Доставка

1. - ние можем да кораб продукти в света.

2. - DHL, FedEx, TNT, UPS EMS China Post Хонг Post всичко на разположение.

3. - стоката ще бъде доставена в рамките на 3 дни след получаване на плащането.

4. - моля, уверете се, че вашия адрес за доставка и телефон за контакт са правилни, когато предлагате продукт.

5. - Можете да се следи ситуацията с вашия продукт на уеб сайта, след като той ще бъде изпратен.

Данъци върху вноса или такси

1. - вносни мита, данъци и други по-рано са се състояли от ваша страна данъци не са включени в цената на стоката, която тези фуражи да предоставят на купувача..

Етикети: Микропереключатель 16а, 3M 9001в, тестер ефект на Хол, велосипеден Магнит, свещ с нажежаема жичка, лазерен фотоелектричния ключ, 2001 subaru outback, реле закъснение, зала, 8 dip-превключвател

Номер На Модела HAL502UA-A
Работна Температура СТАНДАРТ
състояние НОВО
подаване на напрежение СТАНДАРТ
Приложение Компютър
търговска марка Кизел
Пакет НАТОПИ
Мощност На Разсейване СТАНДАРТ
Тип Регулатор На Напрежение

Напишете отзив

502A преминете Хол биполярни Датчик на Хол HAL502A елемент на Хол HAL502UA-A TO92S

502A преминете Хол биполярни Датчик на Хол HAL502A елемент на Хол HAL502UA-A TO92S

И двете, моля, обърнете внимание, че заглавието този списък, съдържащ различни модели, трябва да ви предложи повече възможности за избор.Наистина изберете желания \u0026 остави съобщение, когато сте проверили, да посочва, кой модел ви харесва

Свързани продукти