ХАХА K / DA KDA Akali яке палто мода зима hoody може ежедневно палто, шапка cap cosplay костюм

Нов

118.42лв.

В наличност

Това е китайска таблица за размери ,моля, проверете и изберете внимателно ^ ^

shippingPolicy

Ние изпращаме продукти по целия свят

Детайли грузят от Китай с помощта на въздушна поща, достигнат по-голямата част от страните в рамките на 15 до 30 работни дни.

Срокът на доставка зависи от дестинацията и други фактори, той може да отнеме до 40 работни дни.

Стратегии Методи Перевозкы На Пратката

Ако искате по-бърза доставка, и искате да използвате експресна услуга като EMS, UPS, DHL, TNT, FEDEX, ние ще предложим конкурентни цени с отстъпки, моля, свържете се с нас за повече информация.В нормално състояние на стоките ще бъдат доставени в рамките на 4-10 работни дни след доставката.

Забавяне на пратката: ако пратката се задържа в доставката (повече от 30 дни от датата на изпращане), моля, свържете се с нас чрез trade manger .

Обслужване на клиенти: ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез trade manger по всяко време, ние ще се радваме да ви помогнем възможно най-скоро.

Оплакване

Ако не сте доволни от стоки или нашите услуги, моля, свържете се с нас, преди да се занимава с www.ravda-dom.com.

Защото: ние ще осигурим по-бързо и по-бързо решение, от www.ravda-dom.com.Вашата помощ и разбиране, ще бъде високо оценена.

Правила за връщане

Възстановяването ще бъде приет само в случай, че стоката е била грубо чете или получена в добро или повредената състояние в рамките на 30 дни.И купувачът носи отговорност за разходите за връщане.Пълно възстановяване на средства ще се извършва при получаване на върнатия продукт.Ние ви препоръчваме да се запознаете с преглед, преди пускането на поръчката.Ако имате някакви въпроси, ние ще се радваме да ги получите по пощата за по-задълбочено обсъждане.Ние ще отговорим на всички въпроси в най-доброто от нашите възможности.

Етикети: защитата хаха cosplay, Акали cosplay, cap kda, оригинален костюм хаха, детски гащеризон деним, яке хаха, akali kda, cosplay КДА, Шако, cosplay Евелин КДА

Специална Употреба Костюми
Отдел Име Възрастен
Герои AK
Произход CN(произход)
Материал Памучен Смес
Пол Унисекс
Тип Елемент Комплекти
Номер На Модела 1
Компоненти Якета
Тип На Източника На Играта

Напишете отзив

ХАХА K / DA KDA Akali яке палто мода зима hoody може ежедневно палто, шапка cap cosplay костюм

ХАХА K / DA KDA Akali яке палто мода зима hoody може ежедневно палто, шапка cap cosplay костюм

Това е китайска таблица за размери ,моля, проверете и изберете внимателно ^ ^ shippingPolicy Ние изпращаме продукти по целия свят Детайли грузят от Китай с помощта на въздушна поща, достигнат по-голямата част от страните в рамките

Свързани продукти