ROLECOS Game Съдбата Apocrypha Cosplay Costume Astolfo Cosplay Uniform Costume School Pink Uniform Women FGO Costume

Нов

50.20лв.

/ 106.82лв.

В наличност

Източник: FGO

Характер : Astolfo включва: топ + пола + лък + чорапи + вратовръзка грижа инструкции: ръчно пране в студена вода, след това да изсъхне, да не се избелва продукта показва:

Как да се измери: Rolecos се намира в Yiwu, световно известния международен търговски град,ние си имаме собствени фабрики,ние ще се посветим на производството на най-добрите костюми за cosplay за cosplayers по целия свят.Ние също така предлагаме всички специални костюми за дейности като Хелоуин ,Коледа и т.н. Ние се ангажираме да ви предоставим най-актуалния избор, най-добри цени, най-пълен размерный редица с ред и най-голямо разнообразие от възможности за избор.

Размер : моля, вижте нашите таблица с размери и начина за определяне на размера преди да купите, и моля, имайте предвид, че размерът на графиката може да има грешка 1-3см от метода на измерване .Ако не знаете какъв размер да избера, моля, свържете се с нас,ние ще ви помогнем.

Цвят :истинският цвят на елемента може да се различават малко от изображения,показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.

1, Моля, оставете валиден номер на телефон и точен адрес при попълване на вашата информация за купувача.

2, това ще отнеме няколко дни, за да се опаковат стоката, адреса му и да го получите в пощенската служба (ние ще бъдем колкото се може по-бързо),след което ние ще се попълни номер за проследяване,можете да го намерите в детайлите на вашата поръчка.

3, нашите възможности перевозкы доставка само за сведение, ние можем да изберете по-бърз начин перевозкы на пратката за вашата поръчка, моля сме наясно.

4 .Ако поради причини от купувача, включително отказът да се подпише пакет" или "отказ да плащат данък" или "причина поща на страната на купувача" и така нататък, купувачът трябва да поеме всички загуби.Ние отговаряме за отговорност стока да напуска Китай гладко, след като стоката да напусне Китай, а след това купувачът ще отговаря за цялата отговорност.

5.Ако имате някакъв специален заявка,моля, свържете се с нас.ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа правилното до разликата във времето между нас.

Проблеми с доставка :ако не получите вашия продукт преди изтичане на срока на защита,моля,свържете се с нас,ние продлим го,за да сте сигурни, че можете да получите продукта, междувременно, ние ще се свържем с експресна компания, за да ви помогне да намерите вашата стока.Ако пратката е изгубена,ние ще ви предоставим повторно пращане или връщане на парите.

Проблеми на качеството :ако продуктът,който сте получили,има проблеми с качеството,моля ,свържете се с нас и ни изпратите снимки на продукта, след като ние ще проверим снимка, Ако има проблем с качеството, ние ще ви дадем частично връщане като компенсация или можете да го върнете и да получите пълно възстановяване.)

Етикети: само за възрастни, розов топ, Azur Лейн, съдбата на великия ордена на яке, Астольфо cosplay, пижами fgo, Астольфо, каре коносуба, съдбата на ордена на великия, училищни униформи

Тип Елемент Комплекти
Произход CN(произход)
Пол ЖЕНИ
Тип На Източника На Играта
Номер На Модела CC3386A1/ZY267
Герои Астольфо
Специална Употреба Костюми
Играта Съдбата На Апокрифов
Компоненти Поли
Материал Polyester
търговска марка РОЛЕКОС

Напишете отзив

ROLECOS Game Съдбата Apocrypha Cosplay Costume Astolfo Cosplay Uniform Costume School Pink Uniform Women FGO Costume

ROLECOS Game Съдбата Apocrypha Cosplay Costume Astolfo Cosplay Uniform Costume School Pink Uniform Women FGO Costume

Източник: FGO Характер : Astolfo включва: топ + пола + лък + чорапи + вратовръзка грижа инструкции: ръчно пране в студена вода, след това да изсъхне, да не се избелва продукта показва: Как да се измери: Rolecos се намира в Yiwu, световно известния

Свързани продукти