На открито инструменти EDC месинг, мед патица САМ нож мъниста ремък висулки, ключодържатели и аксесоари

Нов

15.99лв.

В наличност

Материал: Месинг.Мед

Цвят: както е показано на фигурата.

Размер: 2,4 см х 1,5 см дълъг х ширина )

В пакета включва: 1 бр Забележка: Моля, позволете малка грешка се дължи на ръчно измерване.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.

ПРЕМИУМ ПЛАЩАНЕ:

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

ПРЕМИАЛЬНАЯ ДОСТАВКА:

1. стоката ще бъде доставена в рамките на 3-7 работни дни в обичайното време.

2. Време За Доставка:

----Чрез Express: обикновено 3-7 работни дни.

----Чрез въздушна поща: обикновено 10-50 работни дни.

3. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.

4. Отговори купувач (в случая) данък или на ДДС при всякакви обстоятелства.

5. Западен Време За Доставка:

ПРЕМИАЛЬНАЯ ГАРАНЦИЯ:

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

2. дефектните детайли трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в www.ravda-dom.com!

ПРЕМИЯТА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ВРЪЩАНЕ НА СРЕДСТВА:

1.Ако имате дефектен продукт, вие искате да го върне или да направи отстъпка.Моля, свържете се с нас в рамките на 2 дни от момента на получаване на пратката.Всички върнати трябва да се връщат заедно с оригиналната опаковка и аксесоари.Клиентът носи отговорност за разходите за доставка на върнати стоки.

2.Ние ще ви върнем парите, когато получим върнати стоки.Или заменете детайл за вас.

3.някога въздушна поща пропусне някои пощенски разходи, ние ще възстановим цената и разходите за доставка, когато не можете да получите стоката си.

Държава кораб време членка

4.ние ще трябва да се справят с връщане в рамките на 3 работни дни, когато получим информация от вас.

Моля, прочетете нашата търговска политика, преди да купите, ако не сте съгласни с нашата търговска политика, моля не купувайте стоки у нас.

Етикети: нож, юмрук edc месинг, месинг edc, edc, метален хелий, туристически аксесоари за деца, крушка ремък edc, нож прави, инструмент edc, ключодържател-отварачка

Произход CN(произход)
Тип Мъниста

Напишете отзив

На открито инструменти EDC месинг, мед патица САМ нож мъниста ремък висулки, ключодържатели и аксесоари

На открито инструменти EDC месинг, мед патица САМ нож мъниста ремък висулки, ключодържатели и аксесоари

Материал: Месинг.Мед Цвят: както е показано на фигурата. Размер: 2,4 см х 1,5 см дълъг х ширина ) В пакета включва: 1 бр Забележка: Моля, позволете малка грешка се дължи на ръчно измерване.Поради разлика между различните монитори

Свързани продукти