O образно деколте с дълъг ръкав на сватбена рокля апликации на дантела сватбена рокля с мъниста преди да стягам сватбени рокли vestidos de noiva

Нов

190.11лв.

/ 316.85лв.

В наличност

Добре Дошли В Нашия Магазин

1. рокля не включва никакви принадлежности, като воал, ръкавици, долната пола вътре и така нататък.Наддаване отиват само за една рокля!Ако имате нужда от аксесоари, моля, свържете се с нас!

2.Когато правите поръчка, ако не сте стандартен размер ,моля, напишете своя е размерът на информация е ясно.ако сте стандартен размер, вижте нашите размер на диаграма, ние правим рокля размер в съответствие с нашата диаграма размер.

3.Ние ви предлагаме да изберете шнуровку, която е по-подходящ за регулиране на размера, за да отговарят по-добре на вашето тяло.

4.Рокля може да се направи в изготвянето на поръчка в размер, цвят, дизайн.Ние силно препоръчваме да се намери професионален шивач, за да го измери за вас, внимателно следвайки препоръките по индивидуални измервания, преди да си купите рокля онлайн.

Тъй като компютърни екрани имат хроматическую аберрацию, особено между CRT-телевизори и LCD телевизори, разликата в цвета се избегне невъзможно, така че ние не можем да гарантираме, че цветът на нашите продукти ще е точно същият като на снимките, които сте виждали, моля, разберете.Ако сте много стриктни в цвят, моля свържете се с нас на първо място, преди да направите поръчка.Благодарим ви.

1. Цена за доставка: кликнете върху раздела"доставка и плащане"на страницата с информация за продукта и ще видите детайли за доставка.Можете да изчислите цената на доставката, като въведете необходимата информация.

2. Време за пътуване: транзитно време варира в зависимост от различни методи на доставка.

3. Времето за обработка на стоката: време за обработка на конкретна поръчка зависи от вида на продукта и състоянието на запасите.В основата на обработка отнема от 3 до 15 работни дни.

Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. 1.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 3 дни от датата на получаване на стоката. 2.въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в своите първоначални условия.Ако информация за повредени или загубени, когато те ще бъдат върнати, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. 3.купувачът трябва да се опита да подаде иск в логистична компания, да възстанови цената на щети или загуба.Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. 4.Проблеми с калибриране или адаптиране на : тъй като всички наши рокли са пришити ръчно и са зашити по индивидуална поръчка на клиента, готовият на роклята може да се различава с около ±1 инч в тези измерения.За да се гарантира, че роклята все още ще бъде идеален подход за вас, нашите шивачи са създали всички наши рокли с повече кърпа в фуги, за да може лесно да се правят малки промени в размера.Ако намерите продукти не соответствующи за вас и имате въпроси, можете да се свържете ние веднага. 5.несъответствие цвят : промени в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, фона и т.н.Все пак, ако смятате, че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно възстановяване или връщане на парите.

Етикети: ipd iphone life, воблер 12 3g, ipex антена м2, свързващ лост кривошипный 125cc, модерна чанта "гучи", Гладиатор ipega, руното the rat клетка, gcci като мулета син, колена fsa 2x10

Плат, Булчински Рокли Тюл
Елемент На Модата Прост
Тип Елемент Сватбени Рокли
Украса Дантела
Силует А-ЛИНИЯ
Влак Влак Почистване / Четки
Деколтето О-Образно Деколте
търговска марка сруй скер
Дължина ръкав(см) Пълен
Номер На Модела R589
За Бременни Жени ДА
Вграден сутиен ДА
Талия Натурални
Стил Ръкави Редовен
Дължина На Роклята Дължина На Пода
Задната Част На Конструкцията Стягам
Реалните Изображения No

Напишете отзив

O образно деколте с дълъг ръкав на сватбена рокля апликации на дантела сватбена рокля с мъниста преди да стягам сватбени рокли vestidos de noiva

O образно деколте с дълъг ръкав на сватбена рокля апликации на дантела сватбена рокля с мъниста преди да стягам сватбени рокли vestidos de noiva

Добре Дошли В Нашия Магазин 1. рокля не включва никакви принадлежности, като воал, ръкавици, долната пола вътре и така нататък.Наддаване отиват само за една рокля!Ако имате нужда от аксесоари, моля, свържете се с нас! 2.Когато правите

Свързани продукти